Szikrázóan csillogó burkolatok az Improntától

Egy kis csillogás mindig jól jön, pláne a fürdőszobában, amely a lakás egyik legfontosabb helyisége. Sok időt töltünk el itt. Egy szép és komfortos fürdőszoba nemcsak a tisztálkodás helye, hanem az ellazulásé, feltöltődésé is, ahol egy kicsit lelassíthatunk, önmagunkkal foglalkozhatunk. Ezért fontos, hogy a fürdőnk ne csak jól felszerelt, hanem szemet gyönyörködtető is legyen. Egy harmonikus, ízlésesen kialakított miliő, néhány jól megválasztott kiegészítő, és már készen is van a megfelelő fürdőszoba. Vagy, ha “emelni szeretnénk a tétet”, és a cél a tökéletesség, akkor válasszuk azt, amivel nem lehet melléfogni: a csillogást. Hiszen mi más vonzaná megállíthatatlanul a tekintetünket, ha nem egy szikrázóan fényes burkolat? 😉 A csillogó burkolatok szakértője az Impronta. Az olasz gyártó hatalmas választékban kínál fényes felületű csempét és padlóburkolót, gyakorlatilag minden méretben és rengeteg színben. Az Impronta kiváló minőségű burkolatai bizonyítják, hogy nincs szükség aranyra, vagy ezüstre a valódi csillogáshoz.

Csillogás mindenhol

A csillogó burkolatok – vitán felül- feldobják a fürdőszobát. De mellé lehet-e nyúlni velük? Az egyetlen dolog, amit elronthatunk az a színösszeállítás. Ha a színek harmonizálnak egymással, akkor már baj nem lehet! A csillogást nem lehet túlzásba vinni! 🙂 A legjobb példák erre az Impronta óriás lapjai. A csillogó csempéhez egész nyugodtan választhatunk csillogó padlólapot (sőt, szinte kötelező). A fényes felületű csempe amellett, hogy rendkívül dekoratív, jól lepergeti a vizet, így nehezebben tapadnak meg rajta pára- vagy vízcseppek, és könnyebb tisztítani. A padlólappal ugyanez a helyzet. Attól sem kell tartani, hogy csúszna a fényes felületű padlólap. A gyártók olyan speciális felületkezeléseket alkalmaznak, amelyek hatására a fényes felület semmivel sem sikamlósabb, mint a matt. A csillogó burkolatok nagy előnye még, hogy akár dekorlapok, bordűr nélkül is tökéletesen mutatnak. Az Impronta egyik jellegzetessége, a több lapon keresztül vonuló motívumok alkalmazása. Ezek között természetesen szintén bőven akad fényes felületű. Sőt, némelyiknél – tovább fokozva a csillogást –  az arany is feltűnik.

Csillogó dekorok

Fényes felületű burkolathoz, csillogó dekorlapot válasszunk? Igen. Igen. És még egyszer: igen. 🙂 Egész bátran elmerülhetünk a fényes felületű dekorlapok között. Persze a matt-fényes felületek kombinációja is izgalmas eredményt hozhat, de nem kell félni a csillogó dekorlapok alkalmazásától. Az Impronta a legjobb példa arra, hogy igenis lehet minden igényt kielégítő termékpalettát létrehozni. Az alap csempék és burkolatok – szinte mind – legalább 5-6 színben kaphatók, és valamennyihez kínálnak dekorlapot is. Az egészen apró mozaikoktól, az óriás, egyedi motívumokkal ellátott dekorokon keresztül, minden megtalálható az olasz gyártó kínálatában. Külön figyelmet érdemelnek a 3D-s dekorlapok, melyek, amellett, hogy csodásan csillognak, a speciális gyártási technológiának köszönhetően tökéletesen visszaadják a 3D hatást. Az Impronta dekorcsempéire általában véve is igaz, hogy egyediek. Nem véletlenül van a cég a piacvezető gyártók között hosszú évtizedek óta. Burkolataira jellemző a kifinomult design, a klasszikus elegancia, az extravagáns merészség, az exkluzív szépség, a vagány egyediség, a kimagasló minőség és a maximális csillogás.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design, ötletek | A közvetlen link.