3D-s látványterv

A 3D-s látványterv jó barátunk, ha építkezünk, vagy átalakítunk! 🙂 Nemcsak akkor tehet jó szolgálatot számunkra, ha csekély fantáziával vagyunk megáldva, hanem akkor is, ha fontos, hogy minden tökéletesen passzoljon. A 3D-s látványterv ma már nem csak egy egyszerű vázlatszerűség. Gyakorlatilag mindent meg tudunk adni a programnak, hogy a végén egy élethű képet kapjunk. A csempe színét, méretét, a mosdó, csaptelep, fürdőkád formáját, a berendezési tárgyak pontos méretét, színét. Berajzolhatjuk a nyílászárókat, sőt, azt is megtervezhetjük merre kell nyílnia az ajtónak.

3D-s látványterv – Teljes fürdőszoba

3D-s látványterv – Minden részlet számít

A 3D-s látványterv készíttetése ma már egyáltalán nem számít luxusnak. Sőt, aki biztosra akar menni, és el akarja kerülni az utólagos kellemetlen meglepetéseket, az hozzá sem kezd az átalakításhoz e nélkül. Fontos tudni, hogy akkor készülhet a legjobb és legprecízebb látványterv, ha a szakember a helyszínen pontos adatokat vesz fel (pl.: nyílászárók, szellőző, légkondi helye, fix, vagy beépített berendezési tárgyak mérete, helye, stb.). Nagyon fontos látványtervet készíttetni, ha kicsi hely áll rendelkezésünkre, de minél több mindent el szeretnénk helyezni a fürdőben. Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor a kész, gyönyörű fürdőszobába (például 1 cm híján) nem fér be a kiválasztott szekrény, vagy ne adj’ isten a fürdőkád!

A 3D-s tervezésnek a praktikusságon kívül van még egy hatalmas előnye: összepróbálhatjuk a színeket, formákat! Ez sem elhanyagolható, hiszen mindannyian láttunk már olyat, hogy egy gyönyörű (pl. élénk színű, vagy karakteres mintás) csempe felburkolva meglepetést okozott… És nem feltétlenül kellemes meglepetést. Minél karakteresebb, egyedibb fürdőszobát (vagy konyhát) szeretnénk, annál fontosabb, hogy jó előre tisztán lássuk: miként mutatnak együtt a kiválasztott színek, formák, hogyan illeszkednek környezetükbe, képesek-e megteremteni azt az egységet, harmóniát, amit el akartunk érni. A 3D-s látványterv ebben is segít!

 

Kategória: 3D-s látványterv, Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, ötletek, Szolgáltatások, Tippek | A közvetlen link.