A sokszínű Elios

Hiszünk a minőségben és abban, hogy a minőségi termékek vásárlása megtérül. Épp ezért mindig olyan gyártókat, termékeket ajánlunk a figyelmetekbe, amelyek kivétel nélkül kiváló minőséget képviselnek. Most az Elios Ceramica termékeire esett a választásunk. Sok olyan burkolatgyártó van, mely gyönyörű termékeket készít, kiválóan képvisel termékeivel egy bizonyos stílust. Azonban kevés olyan burkolatgyártót találni, amely minden stílusban kimagasló minőséget, és egyediséget képes teremteni. Ilyen az Elios.

Elios, Reflection

Az Elios termékeiben nemcsak a közel fél évszázados szakmai tapasztalat érhető tetten, hanem a hagyományosan kiváló olasz csempegyártás tradíciói is. Sőt, az Elios még ennél is többet ad: a hagyomány tisztelete és megőrzése mellett úttörőként alkalmazza, vagy épp fejleszti ki a leginnovatívabb, legmodernebb technológiákat! Ennek eredményeképpen az Elios Ceramica termékei nem csupán magas minőségi színvonalat képviselnek, hanem rendkívül tartósak és összetéveszthetetlenül egyediek.

Az Elios Ceramica rendkívül széles termékkínálatában minden megtalálható, ami burkolat. Elképesztő méretválasztékának köszönhetően pedig olyan egyedi formákat, design elemeket álmodhatunk és alkothatunk meg, amilyet csak akarunk. Nincs megvalósíthatatlan kívánság! 🙂

Elios, Paint Wash

Az Elios védjegye az egyediség. Termékei között megtalálhatók hagyományosnak nevezhető csempék, burkolólapok, de azokról is rögtön kiderül, hogy van bennük valami plusz, amitől véletlenül sem nevezhetjük egyszerűnek, vagy hagyományosnak, inkább azok továbbfejlesztett, “modernizált” változatai (Mithos, Earth). Az Eliosnak nincs unalmas terméke! Mindegyik hordoz valami egyediséget: design-ban, formában, színben, vagy gyártási technológiában!

Az Elios Ceramica komolyan veszi, hogy minden vásárlót ki akar szolgálni. Épp ezért termékkínálatában éppúgy megtalálhatók a pasztell színek (Pietre Del Sole, I Ciottoli, Roma), finom árnyalatok, mint a ma oly’ népszerű fa hatású burkolatok (Paint Wash, Grand Sequoia). És emellett még mennyi minden! Gondoltak a merész, élénk színek kedvelőire is (Capri, Café del Mar), és az exkluzív termékeket kereső vásárlókra is (Marmi, Handmade, Reflection). Az antik hatású Marks és Concrete termékcsalád pedig az igazi egyéniségeknek készült! És természetesen az Elios kínálatában találunk a vidéki Olaszországot idéző, egyedi mintás burkolólapokat, csempéket is: D_Esign Evo.

Az Elios Ceramica burkolatai biztosan sikert aratnak, ezért bátran ajánljuk figyelmetekbe!

Kategória: Burkolat | A közvetlen link.