Aurena, a megtestesült tökéletesség

Tökéletes arányok és precíz kontúrok – ez a titka az Aurena komplett fürdőszobai sorozat lenyűgözően elegáns megjelenésének. A titok nyitja pedig az aranymetszés szabályainak követésében rejlik. Az aranymetszés egyfajta természetes egyensúlyt teremt a szimmetria és az aszimmetria között. Ezt a tervezési elvet az esztétikai harmónia képletének tekintik. Az Auréna ennek köszönhetően lehet tökéletes része bármilyen stílusú luxus fürdőszobának. Nem csoda tehát, hogy csakis szuperlatívuszokban tudunk az Aurenáról beszélni.

 

A modern “ipari” stílust nem egyszerű finom vonalakkal, és eleganciával ötvözni, a Duravitnak azonban ez sikerült az Aurena megalkotásával. S mindehhez párosul a német precizitás, és a Duravit több, mint 200 éves szanitergyártói tapasztalata. A tökéletességhez kell még egy fontos tényező: szabadságot adni a vásárlóknak a tervezésben. A Duravit az Aurenával ezt is megvalósította, hiszen kiemelkedően sokrétű variálhatóságot biztosít vásárlói számára.

Az Aurena kollekcióban minden szaniter megtalálható: fürdőkád, mosdó, WC, bidé. Természetesen a sorozat minden tagja többféle formában, méretben, színben, stílusban is elérhető. 

A szanitereket tekintve az Aurena kollekció elemei 4 színben elérhetők: fehér, szatén matt fehér, fekete, és szatén matt fekete. A szaniterekhez kapható bútorok 14 színben választhatók, ezáltal az Auréna minden stílusú, és színű fürdőszobához bátran illeszthető. És, ha már a fürdőszobabútoroknál tartunk: az Aurena szekrényei elérhetők álló, és falra szerelhető változatban is. A mosdóhoz fém konzol is kérhető, szimpla és dupla változatban, amely törölközőtartóval is rendelkezik, valamint kérhető szekrényes, és nyitott verzióban is.

Valamennyi Aurena mosdó HygieneGlaze Plus felületkezeléssel rendelkezik, amely rendkívül higiénikussá, ellenállóvá, és könnyen tisztíthatóvá teszi. A mosdók pultra tehető, és szekrénybe építhető változatban kaphatók. A kerámia felületeken esztétikusan kialakított, elegáns és praktikus rendező rekeszek szolgálják a kényelmes használatot. Az Aurena fürdőkád egyik jellegzetessége szintén a tároló doboz, amely – különlegessége és szépsége mellett – a kényelmet, és a praktikus használatot is szolgálja. A fürdőkádak szabadon álló és falra szerelhető verzióban kaphatók. Mindkét változat különlegessége a befelé lejtő perem, amely az esztétikai érték mellett a víz optimális vezetését is szolgálja, minimalizálva a mellé csapódás lehetőségét.

Az Aurena bidék és WC-k megjelenése ugyanazt a tervezési koncepciót követi, mint a sorozat többi része. Ennek köszönhetően kiválóan illeszkedik bármilyen stílusú fürdőszobához. A falra szerelhető perem nélküli WC a HygieneFlush forradalmi öblítési technológiának köszönhetően magas szintű higiéniát biztosít. A HygieneGlaze Plus felületkezelés miatt pedig még egyszerűbb a tisztítás, és még magasabb szintű higiénia érhető el. De térjünk vissza még egy pillanatra az Aurena fürdőkádakhoz: fontos tudni, hogy pezsgőfürdős kádként is elérhetők, így teljes mértékben átadhatjuk magunkat az Aurena által kínált “dolce vita” érzésnek.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőkádak, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók, WC-k | A közvetlen link.