Bemutatjuk a Leonardot

Sokan ismerik már, akik nem, azoknak pedig jó szívvel ajánljuk figyelmébe a Leonardo burkolatgyártót. A Leonardo 1993-ban csatlakozott az Imola Ceramica cégcsoporthoz, így ezután együttműködve, mégis megőrizve saját brandjét, stílusát és nevét, dolgozik az újabb és újabb trendeken. Mert a Leonardo trend teremtő. Több stílusban is kimagaslót alkotva, hosszú ideje méltó tagja a minőségi olasz burkolatgyártók csapatának.

A Leonardo nemcsak burkolatot gyárt, de jövőt is épít. Folyamatosan fejlesztve a gyártási technológiákat, egyre környezettudatosabbá téve a gyártási folyamatokat mindig újat alkot, egyedit teremt. A gyár a fenntarthatóság elkötelezett híve, emellett fontosnak tartja az olasz csempe- és burkolatgyártás tradícióinak ápolását is. Ennek megfelelően, szigorú követelményeknek megfelelő alapanyagokból, sokszorosan ellenőrzött, kiváló minőségű termékeket készít.

A Leonardo alapvetően a természetes, természetközeli anyagokat, színeket, formákat részesíti előnyben, és ez megmutatkozik a termékkínálatukban is. A Leonardo gyártja talán a legtökéletesebb mintázatú fa hatású burkolatokat. Olyan csodás erezet-mintákat képesek a burkolaton megjeleníteni, hogy az ember szinte nem is hiszi, hogy nem valódi fa, amit lát. Színek tekintetében is a természetben előforduló színeket, árnyalatokat kínálja a Leonardo.

Így van ez a kő hatású burkolatoknál is. A kerámia burkolatok szilárdságát ötvözik a kő természetes színével, mindezt a legegyszerűbben, minden sallang mentesen, minimál stílusban. És épp ennek az egyszerűségnek köszönhetik a Leonardo burkolatok a semmihez sem hasonlítható, természetes szépségüket. A Leonardo jellegzetessége, hogy sokkal inkább a formákkal, méretekkel és “dimenziókkal” játszik sem mint a színekkel. Jellegzetes formájú burkolólapjai, óriás lapjai, és 3D-s dekorlapjai varázsolják a Leonardo burkolatokat igazán egyedivé és tökéletesen harmonikussá.

Ugyanakkor a csillogás sem áll távol a Leonardotól. De ezt is egészen másképp értelmezik, mint más gyártók. Cosmopolitan stílusú burkolataik (általában) nem az arany vagy ezüst kiegészítők, színek miatt csillognak, hanem maga a burkolólap sajátságos felületkezelése miatt. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy a Leonardo Basic (alap) burkolat családja 22 színt tartalmaz! Sajátságosan széles skálán mozog. Rendkívül nagy választási lehetőséget biztosít és hatalmas mozgásteret ad a vásárlóknak.

A Leonardo mindig, minden helyiségbe, minden miliőhöz jó választás. Egyszerűen nem lehet vele melléfogni!

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design, Padlólapok | A közvetlen link.