Bugnatese fürdőszobai kiegészítők

A Bugnatese az egyik legnagyobb és legszínesebb kínálattal rendelkező olasz csaptelepgyártó. Ezt már bizonyára sokan tudják. Azt viszont nem biztos, hogy emellett az egyik legszélesebb fürdőszobai kiegészítőkből álló termékpaletta is az övék. A világszerte méltán híres olasz gyár, mintegy 70 éves töretlen szakmai sikerének kulcsa filozófiájukban rejlik, mely szerint “elsődleges szempont a termékek egyedisége”. Ezt az elvet követve alkotják meg valamennyi terméküket, figyelembe véve az aktuális trendeket, a piaci, vásárlói igényeket és mindig szem előtt tartva a kiváló minőség iránti elkötelezettséget.

Épp ezért a Bugnatese minden termékére jellemző a kifogástalan minőség. Valamennyi fürdőszobai kiegészítő hosszú élettartamú, ellenálló anyagból készül. A Bugnatese fürdőszobai kiegészítők arany, bronz, króm, szálcsiszolt nikkel, és fekete színben kaphatók. A csaptelepekhez hasonlóan, különböző stílusú kiegészítők közül válogathatunk: klasszikus, modern, neobarokk, tradicionális, rusztikus, minimalista. Emellett a Bugnatese egyes fürdőszobai kiegészítői Swarovszki kristályos gombokkal is megvásárolhatók. 

A kiváló minőség és az egyedi design a Bugnatese valamennyi termékén tettenérhető. Az olasz gyártó még a legegyszerűbb fürdőszobai polcokat vagy fogasokat is egyedivé varázsolja különleges formák, Swarovszki gombok vagy egyedi rögzítők segítségével. A féloldalt, vagy mindkét végén rögzített törölközőtartók is épp ezt mutatják: nincs köztük két egyforma, hétköznapi, vagy unalmas darab sem. 

A szappantartók, szappanadagolók, pohártartók fali és álló változatban kaphatók. Stílust és formát tekintve elképesztően széles skálán mozog a kínálat: a teljesen szögletestől, az egészen lekerekítettig, a minimalistától, a neobarokkig. Ráadásul, valamennyi Bugnatese szappantartó, szappanadagoló és pohártartó kerámia és matt üveg betéttel készül. Ezek az anyagok nemcsak elegánsabbak és mutatósabbak, hanem sokkal higiénikusabbak és könnyebben tisztíthatók is, mint a műanyag kiegészítők. Ráadásul sokkal tartósabbak is.

Valamennyi stílushoz megtaláljuk a hozzá illő WC kefe tartót is, természetesen fali és álló változatban egyaránt. Vannak kerámia, matt üveg- és fémtartályosak. Nem hiányzik a Bugnatese kínálatából a WC papír tartó és a szivacstartó sem. Sőt, egy különleges, álló törölközőtartó is megtalálható a palettájukon, mely egyben törölközőszárító is.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház | A közvetlen link.