Csillogó csempe, bordűr, mozaik

A csillogó csempe valahogy mindig is természetes velejárója volt a fürdőszobának. A legújabb trendek azonban jóval túlmutatnak az eddigieken: hódítanak az arany-, ezüst- és bronzszínű, csillogó felületű dekor csempe, bordűr és mozaik termékek.

HDC Gold

Ráadásul rögtön minden méretben és formában. Vannak, akik egy kevés csillogással is beérik, és vannak, akiknek még a sok sem elég! 🙂 Az arany, ezüst, bronz színben pompázó dekor csempe valóban imponálóan fest! Fenségessé és karakteressé teszi a fürdőt. Biztosak lehetünk benne, hogy felburkolás után sem okoz csalódást. Azonban ebben az esetben is figyelnünk kell a részletekre. Egy nagy fürdőszobában bátran variáljuk a kiválasztott csempét, a csillogó arany-, ezüst-, vagy bronz dekor csempelapokkal, nem feltétlenül kell teljes falfelületben gondolkozni. Impronita Opal OroHa van egy kisebb méretű összefüggő falfelületünk, vagy esetleg egy kiugró részünk (tusoló oldalfala, térelválasztó, stb.), akkor ott bátran bevethetjük a csillogó dekor csempénket. Óva intenénk mindenkit a tükör körüli aranyozástól, különösen, ha lámpa van felette, mert “sok lesz a jóból”! Ha nagy, összefüggő felületen alkalmazzuk, biztosak lehetünk benne, hogy az arany, ezüst, bronz dekor csempe visszavonhatatlanul vonzani fogja a tekintetet, ezért a fürdő központjává válik.

 

HDC NiloKis fürdőszoba esetében inkább az arany, ezüst és bronz díszcsík, bordűr, mozaik csempe alkalmazását ajánljuk. Természetesen kisebb fürdőszobában is elhelyezhetünk ügyesen csillogó dekor csempelapokat, de figyeljünk az arányokra! Kis fürdőknél nagy segítséget jelenthetnek az arany, ezüst és bronzszínű kiegészítők, melyekkel felerősíthetjük a dekor csempe hatását, mégsem “nyomjuk agyon” a fürdőt. Szerencsére már ezekből a kiegészítőkből is hatalmas a választék, így nem kell kompromisszumot kötni. Sőt, már a szaniter termékeknél is találhatunk olyat, mely harmonizál az arany, ezüst és bronz dekor csempével.

Hatria Happy HourLegyen akár kicsi, akár nagy fürdőszobánk, mindig körültekintően kezdjünk a tervezéshez, álmodozáshoz. Mindenképpen nézzük meg a saját szemünkkel, hogyan is fest a valóságban az arany, ezüst, bronz dekor csempe, amit kiválasztottunk, hiszen a képek csalókák lehetnek. Különösen fontos megnézni a csillogó dekor csempét, ha nagyobb méretű lapok felburkolása mellett döntöttünk. És ha már az üzletben járunk, kérjünk 3D-s tervet, hiszen annál jobban semmi nem segíthet jó döntést hoznunk. Ne feledjük: a fürdőszobát hosszú távra építjük, szépítjük, legyünk nagyon alaposak a tervezésnél.

A bejegyzés kategóriája: Burkolat
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.