Dekorcsempék a Progetto Baucertől

A dekorcsempék kicsit olyanok, mint a zene. Lehet nélkülük élni, de mi értelme? 🙂 Nincs az a profin megkomponált fürdőszoba, melyet ne tudna még tökéletesebbé tenni egy jól átgondolt dekorcsempe. A dekorok lényege éppen ez: a szépet lenyűgözővé varázsolni. A Progetto Baucer tisztában van a dekorcsempék fontosságával, és ezért minden csempéjéhez kínál megfelelő dekort. Sőt, a színek ügyes összehangolásával, még a különböző dekorok vegyes használatára is lehetőség van.

3D hatású és mozaik dekorok

Azt gondolhatnánk, hogy a mozaik dekorok megtervezése az egyik legegyszerűbb feladat. Pedig ez nem így van! A mozaikoknál minden apró részletre figyelni kell, hiszen nem csupán a kicsinyke négyzeteknek kell tökéletesnek lenniük egyenként, hanem nagyobb felületen is egységet kell teremteniük, szép összhatást kell nyújtaniuk. A Progetto Baucer kínálatában kimagaslóan sok mozaik dekort találunk. Az apró, négyzetesektől a nagyobbacska hosszúkásakig válogathatunk a formákból és méretekből, de a színek és minták tekintetében is bőven van választék. A 3D hatású dekoroknál fontos a megfelelő mérték eltalálása, és a dekorlapok elhelyezése. A 3D hatású dekorlapok gyönyörűen mutatnak nagyobb, vagy akár teljes falfelületeken is, de az egész fürdőszobát nem célszerű ilyen dekor lapokkal burkolni.

Autentikus minták

A mintegy 30 éve alapított Progetto Baucer feladatának tekinti, hogy a modern technológiák alkalmazása, és legújabb design trendek követése – vagy épp diktálása – mellett tisztelegjen az olasz burkolatgyártás hagyományai előtt is. A vidéki olasz életérzést tükröző cementlapok, és a mintázatukkal ahhoz hasonló, de már modern formába öltöztetett dekorok mind e célt szolgálják. Épp ezért a Progetto Baucer ezeket a dekorlapokat csakis szürke és bézs színekben gyártja.

Természet ihlette minták

Az elsősorban levél és virág motívumokat felhasználó, természet ihlette dekorokra leginkább a finomság, az egyszerűség és a letisztult elegancia a jellemző. A csempékkel színben tökéletesen harmonizáló dekorok több esetben is komplementer színeket alkalmaznak, kiemelve az alap csempe szépségét, és élővé varázsolva a dekorlap mintáját. A Progetto Baucer tervezői makulátlan ízléssel hangolják össze az alap csempék stílusát a dekorlapok karaktereivel. Érdemes az ízlésükre, szaktudásukra hagyatkozni, és a Progetto Baucer kínálatából válogatni!

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design | A közvetlen link.