Dekorcsempék az Eliostól

Szinte lehetetlen feladatra vállalkozunk: megpróbáljuk bemutatni Nektek az Elios Ceramica gyár dekorcsempe kínálatát! Az egyedi mintákról, új technológiák alkalmazásáról, és kiváló minőségű csempéiről, padlólapjairól híres gyár a részletekre is nagy gondot fordít. Épp ezért, szinte valamennyi csempecsaládjához kínál dekorcsempét. Sőt, van olyan, amelyikhez több félét is, hogy Te szabadon választhass! Elképesztő stílus-, szín-, és minta választékról van szó! Már mutatjuk is! 🙂

Anyagában mintás dekorcsempék
Az Elios erőssége, a kiváló minőség mellett, hogy mindig követi, vagy még inkább diktálja a “csempedivatot”. Az “anyagában mintás” csempék megjelenésekor az Elios hamar felismerte a stílusban rejlő lehetőséget, és egész temékcsaládokat hozott ki, melyeknél az alapcsempéhez különböző stílusú, anyagában mintás dekorcsempéket kínál. A kínálat hatalmas, csakis az ízlésünkön múlik, melyiket választjuk.

Apró négyzetek, téglalapok minden színben

Ha már hatalmas kínálatról volt szó… Nos, a mai egyik “slágertermék” az apró négyzetekből, vagy téglalapokból álló dekorcsempe vagy bordűr. Az Elios ebben is kimagaslót alkotott: több, mint 10 olyan burkolólap családja van, amelyhez kínál ilyen, apró motívumokból álló dekorcsempét. A rusztikustól a modernig, minden megtalálható közöttük.

3D-s minták

A 3D-s burkolólapok néhány éve kerültek fel a gyártók palettájára, és rögtön nagy sikert arattak. Siker szériájuk azóta is tart. Nem csoda, hiszen csodálatosan szép, és valóban nagyon különleges minták, motívumok születtek ennek a gyártási technológiának köszönhetően. A 3D-s gyártási technológia különösen jól alkalmazható a dekorcsempéknél, melyek így még inkább vonzzák a tekintetet.

Csillogás

És végül, valami egészen egyedi: nem sok gyár büszkélkedhet olyan különlegességgel, mint az Elios Epoque dekorcsempéi. Az arany és ezüst színű, kiméretű, téglalap alakú dekorlapok elképesztően csillognak! Úgy vonzzák a tekintetet, hogy szinte lehetetlen levenni róla a szemünket. 🙂

Kategória: Burkolat, Dekorcsempék | A közvetlen link.