Design radiátorok

Ismét itt a tél, és vele együtt a fűtési szezon. Ha fűtés, akkor pedig radiátor és a fürdőszoba nélkülözhetetlen kelléke a törölközőszárító. Korábban már megmutattuk Nektek, hogy a radiátorok tekintetében is nyugodtan szakíthatunk a hagyományos (és valljuk be: nem túl mutatós) formavilággal, és felfedezhetünk rengeteg újdonságot. Kedvünkre válogathatunk az elegáns, modern, egyszerű, tematikus, színes, mókás, rusztikus, non figuratív, rejtett vagy akár a külön funkcióval bíró radiátorok közül. Ha pedig a külcsíny mellett a belbecs is számít, akkor mi két gyártó termékeit ajánljuk Nektek szívesen: a Radeco és a Zehnder radiátorokat, törölközőszárítókat.

Radeco, Atom

Zehnder

A svájci székhelyű Zehnder maximálisan figyel a vásárlói igényekre. Túl azon, hogy kiváló minőségű termékei kimagaslóan hosszú élettartamúak, a Zehnder erőssége a személyre szabás. Nincs olyan minta, forma, felület, vagy dőlésszög, amire a gyártó ne gondolt volna. A hagyományosnak számító radiátorok mellett olyan innovatív radiátorokat is készítenek, melyek valódi kuriózumnak számítanak. A Zehnder kínálatában szerepelnek például olyan radiátorok, melyek akár lépcsőkorlátként is funkcionálhatnak, vagy térelválasztóként. Vannak olyan íves fűtőtestjeik, melyek simulékonyan követik a fal ívét, és természetesen vannak több funkciósak is. Olyanok, melyek törölközőszárítók is egyben, vagy éppen tükrösek. Vannak egészen kicsi, diszkréten megbúvó radiátoraik, és hatalmas, majdnem egész falat betöltő fűtőtestek. És akkor még nem beszéltünk arról: mekkora szabadságot jelent, hogy néhány radiátornál választható még az elemek (vagy csövek) távolsága is. Azt pedig meg se kíséreljük, hogy felsoroljuk az összes színt, ami megtalálható a Zehnder kínálatában. Rendkívül széles áruválasztékot kínálnak, és emellett kiváló minőséget!

Radeco

Tulajdonképpen hasonló sok szépet és jót tudunk elmondani a lengyel Radeco gyárról is. (Nem véletlen, hogy áruházunkban e két gyár radiátorait forgalmazzuk és kínáljuk vásárlóinknak!) A Radeco fűtőtestjeiről is elmondható, hogy hosszú távú megoldást nyújtanak, hiszen rendkívül jó minőségűek. A Radeco elképesztő szín és formaválasztékot kínál. A hagyományos formájú fűtőtestek és törölközőszárítók mellett hihetetlen nagy választékban vonultatnak fel design radiátorokat. Egészen egyedi mintájú és formájú radiátorokat is megtalálunk a kínálatukban: vannak köríves, kő hatású, csempekályha küllemű, antik bronz színű, sarokra szerelhető és tematikus, például fekete- fehér színű radiátoraik is. Abban egészen biztosak vagyunk, hogy e két gyár termékei közül mindenki megtalálhatja a neki, és otthonának leginkább megfelelőt.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház | A közvetlen link.