Duravit SensoWash WC-bidé

Magyarországon is egyre elterjedtebb a bidé használata. Sokan azonban helyhiány miatt kénytelenek lemondani erről a nélkülözhetetlen higiéniai eszközről. Erre nyújt megoldást a Duravit SensoWash WC-bidé kombója. Igen, jól értitek. Egyben a kettő. A Duravit szeret úttörő feladatokat véghez vinni, élen járni az újításokban, innovatív megoldások alkalmazásában, fejlesztésében. Ennek az igényüknek az eredménye a SensoWash WC-bidé. Nézzük, hogyan is működik!

A design, mint fontos technikai tényező

Talán ellentmondónak tűnhet ez, de máris kifejtjük, miről is van szó. A SensoWash zsenialitása a WC ülőkében rejlik, melyet a sztárdesigner, Philippe Starckkal közösen megalkottak meg. A “SensoWash® Starck“  WC-ülőke elsőként egyesíti a tökéletes design iránti igényt, a maximális zuhany-komforttal. A WC ülőke feltűnően lapos és keskeny, a fal felé enyhe ugrással emelkedik és végül ezüst színű betéttel zárul. Az elegáns vonalvezetést semmi sem zavarhatta meg, ezért a technikai elemek annyira miniatürizáltak lettek, hogy elférjenek a WC-ülőke emelkedő pereme és a kerámiatest közötti térben. A WC-ülőke felnyitásakor pillanthatjuk meg a bidé-funkciót, melyet egy nemesacélból készült zuhanyrúd biztosít. Három zuhanyfunkció közül választhatunk: Hölgyzuhany, Ülepzuhany és Komfortzuhany. A Hölgyzuhany vízsugara speciálisan a hölgyek igényei szerint lett kifejlesztve, a különösen kíméletes tisztálkodás érdekében. Az Ülepzuhany használata friss és tiszta érzetet eredményez. A Komfortzuhany esetében pedig az extra alapos tisztítás, az előre és hátra mozgó zuhanyrúdnak köszönhetően valósul meg. Ráadásul a Komfortzuhany pulzáló vízsugárral is működtethető.

Maximális kényelem és biztonság

A SensoWash WC-bidé hatalmas előnye, hogy bármely funkció egyszerűen vezérelhető a vezeték nélküli távirányítóval. Az érintőbillentyűzet extrém lapos és logikus szimbólumokkal ellátott, emiatt rendkívül egyszerű a használata. Magunk választhatjuk meg a víz hőmérsékletét, mennyiségét és a fúvóka pozícióját. A teljesen egyénre szabott beállításokat tárolhatjuk, és bármikor ismét előhívhatjuk.  Tehát, nem szükséges minden használatnál újra beállítani a kívánt paramétereket.  A zuhanyrúd és a fúvókák minden használat előtt és után automatikusan tisztítják magukat. A nemesacél zuhanyrúd, valamint a WC-ülőke is antimikrobás tulajdonságokkal rendelkezik. Tovább növeli a komfortérzetet, hogy az ülőke fűthető, valamint a szárítási hőmérséklet is szabadon választható. És, ha mindez nem lenne elég a SensoWash WC-bidét egy diszkrét éjszakai fénnyel is ellátták a biztonságos használat érdekében.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek, ötletek, WC-k | A közvetlen link.