Elios: Love & Decors

Szerelem első látásra. Ez történt velünk, amikor először megláttuk az Elios Love & Decors kollekcióját. Nem csupán dekorcsempékről van szó, hanem életérzésről, határtalan kreativitásról, művészetről és olyan színkavalkádról, mely maga az élet. Meg sem próbálunk elfogulatlanok lenni az Elios újdonságával kapcsolatban. 🙂

 

A gyártó – durva fordításban – “tapétaburkolatokként” definiálja a Love & Decors kollekciót, amely nagyon találó, hiszen nem csupán kiegészítőként kiválók az Elios bármelyik burkolatcsaládjához, hanem önállóan, teljes falfelületeken, vagy akár egész helyiségekben is megállják a helyüket. A dekorlapok általában 4 méretben kaphatók: 24 x 48 cm-estől a 120 x 120-asig, határtalan lehetőséget biztosítva a minél egyedibb felület kialakításhoz.

Az Elios így foglalta össze a Love & Decors kollekció ars poetica-ját: Színek, anyagok, textúrák, inspirációk bármilyen stílushoz. 

És valóban: a kollekcióban mindenki megtalálja a saját stílusához, egyéniségéhez leginkább illő dekort. Akár a finom vonalak, a pasztell színek, akár a dzsungel vad burjánzó, méregzöld bujasága, akár a madarak és virágok finom légiessége, könnyedsége, akár a művészet szabad, kötöttségektől mentes csapongása a kedvencünk, a Love & Decors kollekcióban mindent megtalálunk. A 3D hatású dekorok pedig még élőbbé, elevenebbé varázsolják a burkolt felületeket.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design | A közvetlen link.