Elképesztő színek a Marazzitól

Megszokhattátok már, hogy mindig- de szó szerint mindig- gyönyörű enteriőröket, csodás fürdőszobákat, bámulatosan szép burkolatokat mutatunk Nektek. 🙂 Ez most is így lesz, viszont ezúttal RENGETEG színt is hoztunk hozzá! A több, mint 80 éves olasz Marazzi gyár kínálatából emeljük most ki az igazán vagány, merész színekkel játszó burkolatokat.

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a színes fürdőszoba nem trendi, vagy esetleg komolytalan, gyorsan megnyugtatunk mindenkit: a színek soha nem mennek ki a divatból! Különösen így van ez, ha csodás, színben passzoló dekorlapokat is használunk a színes csempe, padlólap mellé. Nagyszerűen mutat például, ha a falra egy szín erősebb árnyalata kerül, a padlóra pedig ugyanannak a színnek egy halványabb tónusa (vagy épp fordítva).

Bátran variáljuk a színeket! Az élénk színek, ha ügyesen válogatjuk össze őket, kiemelik egymás szépségét, és nem elnyomják. Nagyon harsány színek esetében érdemes 3D-s tervet készíttetni, hogy a burkolás megkezdése előtt meggyőződjünk róla: jól döntöttünk. A fehér és a halvány, pasztelles színek szépen kiegyensúlyozhatják az erős, harsány színeket.

Legyünk bátrak, ha dekorlapokról van szó! A Marazzi elképesztő mennyiségű dekorlapot kínál! Az egészen kicsi mozaikoktól, a hatalmas lapokig, a mattól az elképesztően csillogóig, az egyszerűtől a 3D-sig. Már csak az a kérdés, merjük-e ezeket a csodás dekorokat bátran használni, variálni? Naná, hogy merjük! 🙂 Hiszen a dekorlapok nemcsak feldobják a fürdőszobát, de karaktert is adnak neki. Sok lehetőség rejlik bennük, éljünk vele!

A Marazzi a színeket tekintve sem fukarkodik: kínálatában jóformán minden szín szerepel (és ez nem vicc!), ráadásul kiválóan “játszanak” a matt és csillogó felületekkel, hogy ezáltal még több választási lehetőségünk legyen nekünk, vásárlóknak. Csak tudjuk eldönteni, hogy a sok élénk, eleven, erős, karakteres, gyönyörű szín közül melyiket válasszuk!

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design | A közvetlen link.