Bóna Fürdőszoba Áruház

Építkezés, felújítás állami támogatással és a Bónával

A tavasz hozott jót és rosszat is. Csak rajtunk áll, hogyan fogjuk fel, miképp éljük túl. Az építés, szépítés, mindig előremutató. Értelmet ad a mindennapoknak, ha új kihívásokat állítunk magunk elé. Jelen helyzetben minden adott, hogy felújítsunk,  bővítsünk. Megszépítsük, modernizáljuk otthonunkat.

A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatása egy olyan lehetőség, melyet vétek kihagyni. Egyszerű feltételekkel, magas összegű támogatást kaphatnak a gyermeket nevelő családok. Összegeztük nektek a legfontosabb tudnivalókat.

 

Ki igényelheti?

Az otthonfelújítási támogatást minden magyar állampolgár igényelheti, aki minimum 1 éves igazolt tb jogviszonnyal rendelkezik, és egy vagy több gyermeket nevel. Fontos, hogy a gyermeküket, gyermekeiket egyedül nevelő szülők és kérhetik, valamint az elvált szülők, akár fele-fele arányban is igénybe vehetik. Nagy előnye ennek a támogatásnak, hogy már a terhesség 12. hetétől számolhatunk a születendő gyermekkel. Örökbefogadás és gyámság esetén is igényelhető. Emellett a 25. életévét már betöltött, megváltozott munkaképességű felnőtt gondviselője is jogosult a támogatásra. Az igénylés feltételei között fontos megemlíteni a köztartozásmentességet. Jó tudni, hogy a támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 millió forint lehet. A támogatás összegében az anyagköltség, illetve a vállalkozói díj 50-50%-os arányban szerepelhet.

Mire használhatjuk fel?

Lakásra vagy lakóházra, tanyára és birtokközpontra egyaránt felvehető a támogatás, melyet az alábbiakra használhatunk fel:

Miben segíthet a Bóna?

A Bóna Fürdőszoba Áruházban egy helyen beszerezhetitek a fürdőszoba felújításához szükséges valamennyi kelléket: burkolólapok, csaptelepek, szerelvények, kádat, zuhanykabinok, WC-k, bidék, fűtőtestek, törölközőszárítók, stb. Mindent megtaláltok nálunk, amire a kül-és beltéri burkoláshoz szükségetek lehet: aljzatkiegyenlítők, ragasztó- és fugázó anyagok és kellékek, élvédő profilok, stb. Emellett raktározással és ütemezett kiszállítással segítünk vásárlóinknak. A március 8-án hozott korlátozó intézkedések áruházunkat nem érintik. Így továbbra is nyitva vagyunk, várunk, segítünk!

Bóna Fürdőszoba Áruház, Budapest, Könyves Kálmán krt. 62-64.

 

Exit mobile version