Érintésmentes kényelem a Trestől

A modern fürdőszobával szemben sok elvárás támasztunk. Nem elég, hogy a legújabb trendeket követi design tekintetében, vagy hogy a legkiválóbb minőségű, hosszú élettartamot garantáló bukolatot, vagy szanitereket választunk. Ma már alapvető elvárás a technikai megoldások integrálása is. Az érintőpanellel vezérelhető, fényerőszabályzós tükör, vagy a távirányítóval működtethető okos WC éppúgy alap követelmény, mint a víztakarékos, érintésmentesen működő csapok. A Tres teljes kínálatot biztosít szenzoros, okos csapokból.

 

A beépített infravörös érzékelők nem csupán a kényelmes használatot garantálják, hanem nagy mértékben hozzájárulnak a környezettudatos vízhasználathoz, minimalizálva az elhasznált vízmennyiséget. Nincs pazarlás, nincs túlfolyatás, vagy nyitva felejtett csap! Az érintésmentes használat higiéniai szempontból is fontos, hiszen segítségével nullára csökkenthető a baktériumok, vírusok és egyéb kórokozók továbbítása.

A Tres bízik technikai megoldásai biztonságában és tartósságában, ezért valamennyi szenzoros termékére 5 év garanciát vállal. A kényelmes, higiénikus használat mellett azonban fontos az esztétikum is. A Tres szenzoros csapjai többféle stílusban, méretben állnak rendelkezésre. Sőt, általában 6 színből választhatunk. A jövő technológiájának alkalmazása már ma a fürdőszobádban nem luxus, hanem alapvető igény.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Csaptelepek, Füdrőszoba design, Konyhai csaptelepek, Takarékosság | A közvetlen link.