Extrém fürdőkádak a Kolpa Santól

A Kolpa San termékeiről több alkalommal is írtunk már, nem véletlenül. Az olasz gyár mindig ad okot, hogy újra foglalkozzunk vele. A Kolpa esetében a termékpaletta folyamatos bővítése mellett, a meglévő terméktípusok újratervezése, a folyamatos design frissítés, valamint a színválaszték bővítés is figyelemre méltó. Most a különleges fürdőkádjaikat vesszük részletesebben górcső alá.

Az extremitás megannyi formáját találjuk meg a Kolpa kínálatában: méret, szín, forma szempontjából. A méretet tekintve például az egészen kicsi kádaktól a tekintélyt parancsoló, kétszemélyes óriás kádakig terjed a kínálatuk. És ez nem csupán egy szófordulat: a Kolpa, a standard méreteken kívül is, valóban minden méretben kínál fürdőkádakat.

A méret mellett rendkívül fontos a forma is. A Kolpa fürdőkádjaira leginkább a letisztult, finom vonalvezetés és a minimalista design a jellemző. De senki ne gondolja, hogy ez egyet jelent az egyhangúsággal! Épp ellenkezőleg: a Kolpa fürdőkádjai tökéletesen példázzák, hogy az egyszerűségben mennyi fantázia és lehetőség rejlik.

Általánosságban elmondható, hogy kétféle ember van: akinél szóba sem jöhet más, mint a fehér színű fürdőkád, és aki rajong a színes kádakért. Nos, a Kolpa San mindkét igényt maximálisan szem előtt tartva hozza létre termékeit. Nagyon sok fürdőkád rendelhető színes külsővel: fekete, szürke, drapp, vagy épp élénk piros, kék, zöld színben.

És, ha már extremitásról beszéltünk, meg kell említenünk a külső világítással ellátott Kolpa fürdőkádat, a beépített polcokat kínálót, az extra méretű ülőkével rendelkezőt, valamint az átlátszó oldalút is. Ezek a fürdőkádak mind -vitán felül- kimerítik az “extrém fürdőkád” fogalmát. 🙂

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház | A közvetlen link.