Fehér fürdőszobabútorok Savinidue módra

Fürdőszobabútorok tekintetében sokáig a fehér szín volt az abszolút domináns. Nem csoda, hiszen a fehéret a tisztaság színeként aposztrofáljuk, és ha valahol fontos a tisztaság, higiénia, az a fürdőszoba. Ez a nézet ma már egyre kevésbé dominál. De a fehér szín a fürdőszobában örök divat marad. Ezt az el nem múló, évtizedes igényt ismerete fel a román gyártó, a Savinidue. Kínálatukban hatalmas a választék fehér fürdőszobabútorokból. A hagyományostól a legdivatosabb, minimál design-os szettekig.

Nem elég a szépség

A fürdőszobabútorok extrém terhelésnek vannak kitéve nap, mint nap. Fontos, hogy szép bútort válasszunk, ami illik a fürdőnkhöz és magunkénak érezzük, de talán még fontosabb, hogy megfelelő minőségű legyen. A Savinidue fürdőszobabútorai erős, ellenálló anyagokból, edzett fém és üveg kiegészítőkkel készülnek. A fiókok, szekrényajtók “Soft Close” technológiával ellátva, becsapódásmentesen csukódnak, tovább növelve a bútor élettartamát. Egyes Savinidue bútorok speciális, fólia bevonattal védettek a sérülésektől. Fontos, hogy a Savinidue öntött műmárvány és kiváló minőségű kerámia mosdókat kínál fürdőszobabútoraihoz. A saját mosdó tökéletes illeszkedése meggátolja, hogy a víz olyan illesztésekbe, résekbe jusson be, ahol károkat okozhat. Ráadásul a műmárvány és a kerámia is rendkívül ellenálló, higiénikus, jól tisztítható.

Legyen elég hely 

Minél többen használnak egy fürdőszobát, annál fontosabb, hogy mindenkinek legyen elég helye a saját használatú piperéinek. Épp ezért fontos, hogy a Savinidue bútorcsaládok lehetőséget kínálnak a saját igényeink szerint kialakítani fürdőszobabútorunkat. Elemenként válogathatjuk össze, hogy mire van szükségünk, és egyes szekrények méretét is magunk választhatjuk ki. Eldönthetjük, hogy falra szerelt, vagy lábon álló bútorokat szeretnénk. Lábon álló bútorok estén beállíthatjuk a kívánt magasságot is. Ráadásul, ha tükröt szeretnénk, azt energiatakarékos, ledes világítással biztosítja a gyártó. Az már csak hab a tortán, hogy a gyönyörű csillogó hófehér szín mellett választhatunk matt fehér, vagy faerezetű fehér bútort is.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, ötletek | A közvetlen link.