Feketeségek a Wellistől

A legfrissebb fürdőszoba trendek nagyon “megengedők” velünk, vásárlókkal, építkezőkkel, felújítókkal szemben. Gyakorlatilag minden stílus és forma megengedett. Az egyetlen elvárás: az összkép harmóniája, a kifogástalan, saját ízlésünkhöz hű, pazar miliő létrehozása. Ebbe pedig szinte minden belefér. Az egyik nagy klasszikus is: a fekete. A Wellis pont ezt az irányt célozta meg, és megteremtette annak lehetőségét, hogy kedvünkre válogathassunk a fekete fürdőszobai szaniterek, berendezési tárgyak és kiegészítők között. 

Kádak

Arra már semmi szükség, hogy a Wellis kádjait dicsérgessük, hiszen sokszor, sokféleképpen megtettük már. Esetükben a kiváló minőség nem kérdés. A nagy számban rendelkezésre álló fekete kád-kínálatot azonban mégiscsak méltatnunk kell. A Wellis szabadon álló kádjai között találunk teljesen korom feketét, és olyat is, amelyik csak kívül fekete. Matt és fényes felületű, akril és öntött márvány kádak közül választhatunk. Az akril kádtestek dupla fallal és szennyeződés álló bevonattal készülnek, míg az öntött márvány kádak ásványi kompozit alapanyagból, antibakteriális, hőálló matt szaniter-gél bevonattal, mely rendkívül ellenálló felületet képez. Formák és méretek tekintetében is megfelelő választékot kínál a Wellis.

Minden, ami a zuhanyzáshoz kell
A fekete zuhanytálca nem számít kuriózumnak, a legtöbb gyártó kínálatában megtalálhatjuk. Azonban az, hogy a Wellis fekete zuhanyszettet, zuhanyoszlopot zuhany csapot, és fekete keretes zuhanykabint is kínál, az már figyelemre méltó. Ráadásul a zuhanyzáshoz szükséges valamennyi kiegészítő is megtalálható a Wellis kínálatában feketében. 

Mosdók, csapok 

A Wellis pultra ültethető és szabadon álló mosdó kínálatában is találunk feketét szép számmal. A Pillar szabadon álló mosdója belül fehér medencével, és kecses, fekete lábbal készül. A pultra ültethető mosdók között is vannak kívül fekete, belül fehérek és vannak teljesen feketék is. Természetesen hozzájuk illő fekete csapokat is találunk a termékkínálatban. Mosdó, kádtöltő, zuhany, bidé és szabadon álló csapokat egyaránt kínál a Wellis, ráadásul több méretben és stílusban.

Fekete kiegészítők

Ha már a szanitereket és egyéb fürdőszobai kellékeket feketében álmodtuk meg, akkor legyenek a kiegészítők is feketék. A Wellis széles választékot biztosít fekete fürdőszobai kiegészítőkből: pohártartók (szimpla és dupla egyaránt kapható), wc-kefe tartók, törölközőtartók, polcos törtölközőtartók, szappantartók, wc-papír tartók egyaránt szerepelnek a magyar gyártó kínálatában.

Álmodd meg a tökéletes fürdőszobát fekete szaniterekkel, csapokkal,  kiegészítőkkel és válaszd az álom megvalósításához a Wellist és a Bónát.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház | A közvetlen link.