Fürdőkádak a Duravittól

A görögök és rómaiak már évezredekkel ezelőtt rájöttek, hogy a fürdés nem csupán a tisztálkodás szempontjából fontos, hanem egyfajta kikapcsolódás is, balzsam a testnek és a léleknek. A feltöltődés, relaxálás egyik legjobb módja. Persze, ehhez kell egy szép, kényelmes fürdőkád is. A Duravit átérzi ezt az igényt. Fürdőkád kínálatát úgy alakította ki, hogy valóban mindenki megtalálja a saját igényeinek legmegfelelőbbet. Tartós, kiváló anyagok, modern design és maximális funkcionalitás jellemzi a Duravit fürdőkád kínálatát, melyet most igyekszünk bemutatni.

 

Sarokkádak

Nem minden típusú kád felel meg minden helyiséghez. Érdemes a fürdőszoba méretét, és igényeinket szem előtt tartva választani. A sarokkád talán a leginkább alkalmas arra, hogy kicsi, vagy akár nagy fürdőszobákban is megállja a helyét. A kicsi, szögletes helyiségekben kifejezetten praktikus választás lehet. A Duravit 4- és 5 szögletű sarokkádakat is kínál, természetesen jobbos, és balos kivitelben egyaránt. Téglalap alakú kádjai között is szép számmal találunk olyat, amely alkalmas sarokba építésre, illetve beépítésre.

“Back-to-wall” kádak

A “back to wall” fürdőkádak egyik oldalukkal a falhoz támaszkodnak, a többi viszont szabadon marad. Egyre többen választják ezeket a típusú kádakat, mert a fürdőszoba bármelyik részén praktikusan beépíthetők és nagyon stabilak. A Duravit több különböző stílusú, és méretű “back to wall” kádat is kínál, akril és kompozit anyagból egyaránt. Az akril közismert jól formálhatóságáról és tartósságáról. Nem is kérdés, hogy ezért esett a Duravit választása erre az anyagra. A kompozit kádakat a Duravit saját fejlesztésű anyagából, a DuraSolid® -ból készíti. Ennek a speciális anyagnak köszönhetően a fürdőkádak bársonyosan puha felületűek, és meleg hatásúak lesznek. A DuraSolid®, az akrilhoz hasonlóan jól formálható anyag, így hatalmas mozgásteret enged a gyártónak a kádak megjelenését illetően.

Szabadon álló kádak

A legnagyobb helyigényű kádak, a szabadon állók. Vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy ez az a kádtípus, amelyik kifejezetten nagy méretű fürdőszobákban mutat jól. Cserébe impozáns, elegáns megjelenésével exkluzív miliőt varázsol bármelyik fürdőszobába. A Duravit hatalmas méret-, és stílusválasztékban kínál szabadon álló kádakat. A normál mérettől az óriási, kétszemélyesig, a hagyományos téglalap formájútól a kerekig. 

Nem mehetünk el szó nélkül a Duravit teljesen egyedi fürdőkád-zuhanyzó kombinációja, a “Shower + Bath” mellett sem. Ez a különlegesség tulajdonképpen egy olyan fürdőkád, melynek az oldalán egy rész nyitható, és az egyik végében egy tusoló található, zuhanypanellal. Egy igazi kuriózum, mely nemcsak praktikus, hanem nagyon szép is.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőkádak | A közvetlen link.