Bóna Fürdőszoba Áruház

Fürdőkádak a Duravittól

A görögök és rómaiak már évezredekkel ezelőtt rájöttek, hogy a fürdés nem csupán a tisztálkodás szempontjából fontos, hanem egyfajta kikapcsolódás is, balzsam a testnek és a léleknek. A feltöltődés, relaxálás egyik legjobb módja. Persze, ehhez kell egy szép, kényelmes fürdőkád is. A Duravit átérzi ezt az igényt. Fürdőkád kínálatát úgy alakította ki, hogy valóban mindenki megtalálja a saját igényeinek legmegfelelőbbet. Tartós, kiváló anyagok, modern design és maximális funkcionalitás jellemzi a Duravit fürdőkád kínálatát, melyet most igyekszünk bemutatni.

 

Sarokkádak

Nem minden típusú kád felel meg minden helyiséghez. Érdemes a fürdőszoba méretét, és igényeinket szem előtt tartva választani. A sarokkád talán a leginkább alkalmas arra, hogy kicsi, vagy akár nagy fürdőszobákban is megállja a helyét. A kicsi, szögletes helyiségekben kifejezetten praktikus választás lehet. A Duravit 4- és 5 szögletű sarokkádakat is kínál, természetesen jobbos, és balos kivitelben egyaránt. Téglalap alakú kádjai között is szép számmal találunk olyat, amely alkalmas sarokba építésre, illetve beépítésre.

“Back-to-wall” kádak

A “back to wall” fürdőkádak egyik oldalukkal a falhoz támaszkodnak, a többi viszont szabadon marad. Egyre többen választják ezeket a típusú kádakat, mert a fürdőszoba bármelyik részén praktikusan beépíthetők és nagyon stabilak. A Duravit több különböző stílusú, és méretű “back to wall” kádat is kínál, akril és kompozit anyagból egyaránt. Az akril közismert jól formálhatóságáról és tartósságáról. Nem is kérdés, hogy ezért esett a Duravit választása erre az anyagra. A kompozit kádakat a Duravit saját fejlesztésű anyagából, a DuraSolid® -ból készíti. Ennek a speciális anyagnak köszönhetően a fürdőkádak bársonyosan puha felületűek, és meleg hatásúak lesznek. A DuraSolid®, az akrilhoz hasonlóan jól formálható anyag, így hatalmas mozgásteret enged a gyártónak a kádak megjelenését illetően.

Szabadon álló kádak

A legnagyobb helyigényű kádak, a szabadon állók. Vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy ez az a kádtípus, amelyik kifejezetten nagy méretű fürdőszobákban mutat jól. Cserébe impozáns, elegáns megjelenésével exkluzív miliőt varázsol bármelyik fürdőszobába. A Duravit hatalmas méret-, és stílusválasztékban kínál szabadon álló kádakat. A normál mérettől az óriási, kétszemélyesig, a hagyományos téglalap formájútól a kerekig. 

Nem mehetünk el szó nélkül a Duravit teljesen egyedi fürdőkád-zuhanyzó kombinációja, a “Shower + Bath” mellett sem. Ez a különlegesség tulajdonképpen egy olyan fürdőkád, melynek az oldalán egy rész nyitható, és az egyik végében egy tusoló található, zuhanypanellal. Egy igazi kuriózum, mely nemcsak praktikus, hanem nagyon szép is.

Exit mobile version