Fürdőszobai kiegészítők a Kolpa Santól

A fürdőszoba elképzelhetetlen kiegészítők nélkül. A tökéletes fürdőszobához pedig nem akármilyen kiegészítőkre van szükség. Fontos, hogy illeszkedjenek a környezetbe, egységet képezzenek a többi berendezési tárggyal, szaniterekkel. Az is elengedhetetlen, hogy esztétikusak, praktikusak, és strapabírók legyenek. Jó úton járunk, ha olyan gyártó termékeit választjuk, amely már hosszú ideje jelen van a világpiacon, pontosan tisztában van mindezzel, valamint a vásárlói igényekkel, és az éppen aktuális trendekkel. Ilyen a Kolpa San, amely – bővítve korábbi palettáját –  fürdőkádak, masszázskádak, zuhanyrendszerek, zuhanykabinok és fürdőszobabútorok mellett már fürdőszobai kiegészítőket is gyárt.

 

A Kolpa San fürdőszobai kiegészítőit a praktikum és az egyszerűség határozza meg. Valamennyi kiegészítő kiváló minőségű, hosszú élettartamú anyagból készül, hogy maximálisan megfeleljen a mindennapi fürdőszobai kihívásoknak (víz, pára, vízkő, tisztítószerek, stb). A Kolpa San fürdőszobai kiegészítői klasszikus, króm színben kaphatók. A falra szerelhető szappantartók, szappanadagolók, pohártartók és törölközőtartók mellett az olasz gyár polcokat, fogódzókat, akasztós polcokat, sarokpolcokat, WC -papír- és WC-kefe tartókat is készít.

A Kolpa San nagy választékban kínál fürdőszobai székeket, zuhanyszékeket és fürdőkádpárnák is szerepelnek a palettájukon. Emellett a Kolpa San saját készítésű fürdőszobai tisztítószereket is gyárt. Minden típusú felülethez különböző, speciális tisztítószert ajánl, a felületek védelme és hatékony tisztítása érdekében.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai kiegészítők | A közvetlen link.