Fürdőszobai kiegészítők a Novaservistől

Minőség, design, stílus. Ez a mottója a cseh Novaservis cégcsoportnak, amely elsősorban csaptelepeket, valamint fürdőszobai kiegészítőket gyárt és forgalmaz Európa számos országában. A Novaservis mottójához hozzátehetjük a megbízható és megfizethető jelzőket is, hiszen a cseh gyártó csak időtálló anyagokat használva készíti termékeit, figyelembe véve a különleges fürdőszobai körülményeket. A Novaservis fürdőszobai kiegészítői tartós műanyagokból, rozsdamentes acélból, edzett üvegből, vagy krómból készülnek. Ez már önmagában is garancia a hosszú élettartamra, és még ehhez kapcsolódik a Novaservis több, mint 30 éves tapasztalata is. A végeredmény pedig: korszerű design, tartós fürdőszobai kiegészítők elképesztő választékban.

 

Meg sem kíséreljük megszámolni, hogy összesen hány különböző féle fürdőszobai kiegészítőt kínál a Novaservis a vásárlóknak. Inkább egy átfogó képet próbálunk mutatni a termékpalettájukról. 

A Novaservis kínálatában több, mint 30 féle WC ülőke szerepel. A következő anyagok közül választhatunk: műanyag, MDF és keményfa vagy furnérfa. A keményfából, vagy furnérfából készült ülőkék esetében a gyártó a lehető leghívebben adja vissza a fa eredeti színét, mintázatát. Az MDF ülőkék között találunk famintázatút, valamint számos egyéb vidám, szép vagy természetet idéző mintásat is (pl.: levél, kutya, jegesmedve, stb.). A műanyag WC ülőkék esetében a gyártó elsősorban a formákkal variál, például kagyló mintázatú ülőkét is kínál.  Választhatunk “softclose” technológiával ellátott (lecsapódásmentes) WC ülőkét, vagy hagyományosat.

Szappantartók és szappanadagoló tekintetében nyugodtan nevezhetjük verhetetlennek a Novaservis kínálatát. Sok különböző forma és stílus közül választhatunk, ráadásul a króm tartókhoz átlátszó, fehér vagy fekete üveg tartályokat is kérhetünk. Fogkefe és fogmosópohár-tartóból is nagy választékot kínál a cseh gyártó vásárlóinak. Kínálatában szerepelnek falra rögzíthető hajszárító tartók, tükrök, fürdőszobai szemetesek és világítások is.

A Novaservis az eddigieken felül kínál fürdőszobai polcokat, kapaszkodókat, WC- papír- és törölköző tartókat, vagyis mindent, amire csak szükségünk lehet egy jól felszerelt fürdőszobában. Több, mint 30 különböző polc közül választhatunk. Vannak függesztett és falra szerelhető, hosszúkás, lekerekített és sarok polcok, szimplák és duplák. Rozsdamentes acél, króm, üveg és műanyag polcokat egyaránt találunk a Novaservis kínálatában. Hatalmas a választék a kapaszkodók tekintetében is. Különböző méretben kínálnak egyenes és hajlított, fix és fel- vagy behajtható kapaszkodókat. WC-papír tartókból elsősorban falra szerelhető verziót kínál a cseh cég, de akadnak álló WC-papír tartók is. Szót kell még ejtenünk a több, mint 70 féle törölközőtartóról, melyek között találunk szimplákat, duplákat és több karosakat, fixeket és mozgathatókat, akasztósakat és polcosakat is. A Novaservis valóban minden olyan fürdőszobai kiegészítőt gyárt, amire szükségünk lehet fürdőszobánkban.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai kiegészítők, Tippek | A közvetlen link.