Geberit Smyle fali WC-k

Finom formák és maximális funkció- így jellemzi röviden a Geberit Smyle fürdőszobai termékcsaládját. A Smyle korszerű designt, finom vonalvezetést és a svájci cégtől megszokott kimagasló minőséget kínálja. A termékcsalád részei- mosdó, WC, bidé, fürdőszobabútor- mind a maximális funkcionalitás jegyében készültek. De mit jelent ez valójában?

A Smyle fali WC, bidé esetében például antibakteriális, egészen vékony, mégis nagyon tartós alapanyagot, tökéletes helykihasználást, mélyöblítést jelent. Emellett a Smyle fali WC-k perem nélküli, azaz Rimfree verzióban is készülnek. 2 különböző típusú, lecsapódásmentes ülőkével kérhetők. A “Sandwich” ülőkénél a WC-fedél és -ülőke akár egy szendvics, jól látható módon, egymáson helyezkedik el. Ezzel szemben a “Wrap-over” ülőke esztétikusan rá van hajtva a WC-kerámiára úgy, hogy a lecsukódó fedél szorosan érintkezik a kerámiával, eltakarva az ülőkét. Mindkét ülőke típust vékony, modern design jellemzi, így alkotnak tökéletes, harmonikus egészet a Smyle WC-vel. 

A Geberit számára fontos a fenntarthatóság, a környezettudatosság. Ennek jegyében a Geberit öblítőtartályok víztakarékosak. Egy 4 tagú család akár több tízezer forintot is megspórolhat évente egy modern, víztakarékos technológiával készült Geberit öblítőtartály segítségével, az egymennyiséges öblítéssel szemben.

A Smyle termékcsalád kínál mosdót is. A mosdók szögletes és lekerekített verzióban is készülnek. Vannak egészen kicsi kézmosók, standard méretű mosdók és dupla Smyle mosdók is. A termékcsalád fürdőszobabútorokkal egészül ki, amelyeket kifejezetten a mosdókhoz igazítottak, és a kerámiák designjának kifinomult vonalvezetését folytatják. A fiókok, amelyek tágas tárolóhelyet biztosítanak, alapfelszereltségként egy ügyes önzáró mechanizmussal rendelkeznek. Ráadásul kedvünkre válogathatunk a nyitott és zárt szekrények közül. Bútorok tekintetében hatalmas méretválasztékot és 4 különböző színt kínál a Smyle.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Fürdőszobabútorok, Fürdőszobai szaniterek, WC-k | A közvetlen link.