Hatria, Nido

Gyakran írunk a Hatria termékeiről, hol itt a blogunkon, hol a Facebook oldalunkon. Nem véletlenül: a Hatria magas színvonalú szaniterei megérdemlik a figyelmet. A Hatria az a szanitergyártó, amely mesterien ötvözi a hagyományosan kiváló olasz szanitergyártást, a legmodernebb gyártási technológiákkal, a legkorszerűbb anyagokat használva. Forgalmazóként fontos számunkra, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a kiválasztott termékkel, szívesen használják és hosszú ideig ne legyen gondjuk vele. A Hatria szaniterei abszolute megbízhatóak e tekintetben is. Ezúttal a Nidot mutatjuk be a Hatria kínálatából egy kicsit közelebbről.

Mosdók minden igényhez

A Hatria kiváló minőségű kerámia mosdói között éppúgy megtaláljuk a csillogó aranyszínű bevonatú, extravagáns, kerek mosdót, mint a teljesen színes, szögletes modern mosdót, vagy épp a hagyományos formavilágú, fehér mosdót. A Nido zseniálisan ötvözi a hagyományos fehér színt és a modern, finom vonalú, lekerekített formavilágot. Nagy mozgásteret biztosít méret tekintetében: az 56 cm-es, átlagosnak nevezhető mérettől indulva, egészen a 75 cm-es óriásig terjed a kínálat. Felszerelés szempontjából is szabad kezet kapunk a Hatriától: választhatunk fali, álló, vagy pultra ültethető mosdót. A fali és álló verziónál a Nido egy kicsi, de mégis kényelmes méretű rakodófelületet is biztosít a legszükségesebb piperéink számára.

WC, bidé

A Nido WC és bidé formáját tekintve tökéletesen követi a mosdó szép ívét, kerekded vonalait. A Hatria igyekezett a WC és bidé tekintetében megtalálni azt a minimális méretet, amely még nem megy a kényelem rovására. Sikerült is nekik a Nidoval ezt elérni. Természetesen választhatunk fali és álló verziót is, valamint eldönthetjük, hogy a WC-hez normál, vagy “Soft close” technológiával ellátott, lecsapódásmentes ülőkét kérünk.

A Nidot összességében azoknak ajánljuk, akik szeretik a hagyományos szaniterek hófehér szépségét és a finom vonalak, valamint a modern design harmóniáját.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók, WC-k | A közvetlen link.