Hidromasszázs falak, masszázskabinok

Az otthoni ellazuláshoz, felfrissüléshez nincs szükség nagy helyigényű és méregdrága jakuzzi vásárlására. Sokkal egyszerűbb, ám ugyanolyan hatékony eszköz a hidromasszázs kabin, illetve a hidromasszázs fal. Gyakorlatilag egy zuhanyzónyi helyet foglalnak el, mégis, amint kipróbáltuk, a lakás legfontosabb részének érezzük majd! 🙂

A hidromasszázs jótékony hatása már régóta ismert, sőt, elismert. Nem véletlenül alkalmazzák a gyógyászatban is. Segíti az izmok ellazulását, serkenti a vérkeringést, segíti az ízületek egészséges működését és reinkarnálódását, javítja a bőr vérkeringését. A hidromasszázs kabinok és masszázsfalak segítségével ezeket a jótékony hatásokat már az otthonunkban is élvezhetjük.

A hidromasszázs falak – beépítés szempontjából- az egyszerűbb megoldást kínálják a házi wellness megvalósítására. Bármilyen, hagyományos zuhanyzó helyére beépíthetők, minimális a hely igényük. Sok különböző típusban kaphatók. A legfontosabb, amit vásárláskor szem előtt kell tartani, a fúvókák száma és elhelyezkedése. Ebben az esetben a több, jobb. 🙂 Választhatunk 2-3 fúvókásat, de bátran kipróbálhatjuk a több (akár 60) fúvókával ellátott hidromasszázs falakat is. A legtöbb masszázsfalnál különböző funkciók közül választhatunk, hogy a vízsugár típusa és intenzitása a leginkább megfeleljen az igényeinknek. A hidromasszázs falak hagyományos zuhanyként is használhatók, így van hozzájuk kézi zuhany és zuhanyfej. A modernebb típusok már esőztető zuhanyfejjel rendelkeznek, amely a tusolást a napi rutin unalmas eleme helyett, valódi ellazító, pihentető élménnyé varázsolja.

Ha megszerettük a hidromasszázs falat, a következő lépés a masszázskabin kipróbálása. 🙂 A masszázskabin egy komplex rendszer. Általában sok fúvókával látják el, melyek szinte félkörívben körülölelik a használót. A legtöbb masszázskabint, a még kényelmesebb használat miatt, ülőkével is ellátják. A hidromasszázs kabinoknál is mi magunk választhatjuk ki, milyen intenzitással érkezzen a víz a fúvókákból. A masszázskabinok között olyanok is vannak, amelyek gőz szaunaként is funkcionálnak. Szinte mindegy, hogy egy több fúvókás, modern, több funkciós masszázsfalat, vagy egy kiváló paraméterekkel rendelkező masszázskabint választunk, abban biztosak lehetünk, hogy hamar megszokjuk és megszeretjük majd. És attól kezdve a lehető legtöbb időt fogunk zuhanyozással tölteni.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Hidromasszázs | A közvetlen link.