Impronta, az iránymutató burkolatgyártó

 

Impronta_plume_arabesque_oro

Impronta Amande Raye, Plume Arabesque

A méltán jó hírű, több évtizedes múltra visszatekintő olasz burkolatgyártót, az Impronta Italgranitit ajánljuk ma figyelmetekbe. Nemcsak kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékei miatt, hanem környezettudatos gyártási folyamatai és trend- diktáló újításai miatt is. Kezdjük az elején…

 

Impronta Italgraniti

A cég, jelenlegi néven 1998-ban alakult meg, két gyár: az Impronta és az Italgraniti összevonásával. Az Impronta 1975 óta volt jelen az olasz burklatgyártásban, az Italgraniti pedig 1994 óta működött. Elmondható tehát, hogy az Impronta Italgraniti több, mint 40 éves múlttal és tapasztalattal rendelkezik a burkolatgyártás területén. Bemutatótermei a világ minden kontinensén megtalálhatók.

 

Impronta_ocean_raye

Impronta Ocean Raye’, Plume, Plume Damier

Profil, gyártási technológia

Az Impronta az egyik legnevesebb és legelismertebb olasz burkolatgyártó. Jó hírét piacformáló újításainak, merész megoldásainak, kimagasló minőségű termékeinek és rendkívüli termékskálájának köszönheti. Kínálatában minden megtalálható, ami burkolatnak számít. Szó szerint MINDEN: a hatalmas kőlapoktól kezdve, a legkisebb, kristályszerű kiegészítő elemekig. Az Impronta lakossági és közületi igényeket is kielégít. Bel- és kültéri padlóburkolók és csempék is megtalálhatók a kínálatában. A cég élvonalbeli technológiák alkalmazásával, rendkívül magas minőségi és esztétikai szempontok figyelembevételével, korszerű, ugyanakkor időtálló megoldásokkal szolgál. Termékeit egyediség, elegancia és kifinomult design jellemzi.

 

Impronta_Turchese

Impronta Turchese

Design

Az Impronta Italgraniti kínálatában hiába is keresnénk átlagos, hétköznapinak nevezhető termékeket. A gyár abszolut divat diktátor a burkolatgyártásban! Legyen szó új technológiák alkalmazásáról vagy új trend megjelenéséről, az Impronta minden esetben élen jár. Egyik jellemző ismertető jegye a több lapon keresztül vonuló motívumok alkalmazása. Emellett extrém, élénk színekkel, merész mintákkal, és konvenciókat felrúgó motívum-párosításokkal válnak egyedivé a termékei. Elegáns és kifinomult design, merész újítások, vagány megjelenés, ez mind az Impronta.


Több évtizedes forgalmazói tapasztalatunk alapján szívesen ajánljuk vásárlóinknak az Impronta Italgraniti termékeit, ha hosszú élettartamú, modern, elegáns burkolatot keresnek. És van még egy érvünk az Impronta mellett: a cég  elkötelezett híve a környezetvédelemnek. Ipari és termelési döntéseik teljes mértékben megfelelnek a “fenntartható környezet” kritériumainak.

Impronta_mix

Impronta Turchese Quarzo, Lipica Visione, Zebrino Gold, Opale Oro, Chiffon Beige

Kategória: Burkolat | A közvetlen link.