Impronta Decora csempék

Van, amikor az ember nemcsak hogy nem tud elragadtatás nélkül írni egy lenyűgöző újdonságról, de nem is akar. Az Impronta Decora dekorcsempe-családja pont ilyen: első látásra szerelem lett számunkra. Reméljük, ha megismeritek Ti is így éreztek majd.

 

Az Impronta mindig jó választás. Több évtizedes szakmai múltja, az innovatív gyártási technológiák fejlesztése, és alkalmazása, a fürdőszobai design trendek diktálása, mind igazolják az olasz gyártó tökéletesség iránti elkötelezettségét. A folyamatos megújulás az Improntánál nem csupán egy jól hangzó szlogen. Valóban úttörő újdonságokkal bővítik folyamatosan a palettájukat.

A Decora két teljesen különböző stílusú dekorlap családot sorakoztat fel. A Pop a geometriai mintákat ötvözi a 80-as évek pop stílusával, maximális retro érzést kölcsönözve a lakás bármelyik helyiségének. A Pop 7 pasztell alapszínben, 3 különböző mintával érhető el. Míg a Decora család másik fele egészen más világba kalauzol el minket. A csodás, természetes minták, színpompájukkal, buja növény mintázatukkal igazi élő oázissá változtatják a lakást. A 7 alapszínhez 7 különböző exkluzív növény mintázatú dekort kínál az Impronta. Engedjétek át magatokat a csodás képeknek, és hagyjátok, hogy a Decora család Titeket is elvarázsoljon!

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design | A közvetlen link.