Impronta fa hatású burkolatok

Az egyik legrégibb, tradicionális olasz csempegyártó, az Impronta Italgraniti sok szempontból kiemelkedő és különleges. Gyártási technológiájuk egyedi, innovatív és jövőbe mutató. Folyamatos fejlesztéseiknek köszönhető, hogy évtizedek óta vezető helyet töltenek be a burkolatgyártás terén. Vezérelveik: a természet közeliség és az egyediség. A természetes kő-, márvány- és fa hatású burkolatok mellett hatalmas választékban kínálnak trenddiktáló, exkluzív burkolatokat is.

Az elképesztő kínálatra kiváló példa, hogy az Impronta 8 különböző stílusú fa hatású burkolat családot kínál. Kül- és beltérit egyaránt. A természetes hatást visszaadni igyekvő burkolatok gyártásánál a legfontosabb a valódi erezetek, mintázatok, színek hiteles megalkotása. Ezek nélkül a burkolat “mű” hatást kelt. Az Impronta élen jár a természetes hatást tökéletesen visszaadó burkolatok gyártása terén, saját gyártási technológiájának, és a tökéletes design iránti elkötelezettségének köszönhetően.

Antik hatás
A fa hatású burkolatok közül talán a legnehezebb az antik típusú csempék, padlólapok mintázatának hű megalkotása. A legapróbb részletekig mindenre ki kell terjednie a figyelemnek. A Scrapwood, Listone D burkolatcsaládok kiváló példák az Impronta maximalizmusára. Nemcsak az erezetek, a fában eredetileg fellelhető csomók és a természetes színek tekintetében alkottak kifogástalant, hanem odafigyeltek a tökéletes kopott hatásra is. Valamennyi, antik hatású burkolat színe hűen visszaadja egy-egy fatípus természetes adottságait.

Modern
Az Impronta burkolatok képesek arra, amire csak kevés más burkolat: tökéletes összhangot teremtenek a modern és a hagyományos, vagy épp a régi között. A modern stílusú burkolatok között is találunk olyat, amely első ránézésre akár antik hatású is lehetne, ugyanakkor a felburkolás módja, vagy épp a mintázat mégis modernné varázsolja. A Loft, Alnus, Emotion Wood, Maxiwood és Listone D mind, mind más okból szerethető. Gyönyörű, egységes tereket hozhatunk létre velük, a fa kellemes hangulatát és melegségét megőrizve. Az egészen halvány juharszíntől az erőteljes ébenfa csodálatos sötét színéig terjed az Impronta kínálata. Összesen 37 különböző színű fa hatású burkolat szerepel az olasz gyártó kínálatában.

A kültérre is gondoltak
Az Impronta fa hatású burkolatai kiválóan bizonyítják a gyártó minőség iránti elkötelezettségét, hiszen még a beltérre szánt burkolatok jelentős része is (bizonyos fokig) fagyálló. A kültéri burkolatok amellett, hogy fagyállók, fokozottan kopásállók, rendkívül erősek, épp ezért többféle lefektetési lehetőséget is nyújtanak, és ellenállnak az időjárási tényezőknek. Az Impronta burkolatokkal nem csupán egy belső teret alakítunk, formálunk, hanem a jövőt építjük.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design | A közvetlen link.