Kádbeömlők

Bugnatese, Cascade

Szerettek mindent, ami új? A modern, design-os tárgyakat, eszközöket, berendezést? Szeretnétek komolyabb átalakítás, átépítés nélkül feldobni a fürdőszobátokat? Akkor ajánljuk figyelmetekbe a kádbeömlőket!

A kádbeömlők duplán hasznosak, hiszen:

  1. Lágyan csobogó vízzel töltik meg a kádat. Széles vízsugárral, akár egy vízesés, igazi relaxáló, spa-élményt nyújtva a fürdőzőnek.
  2. A kádbeömlők stílusos megjelenése már önmagában vonzza a tekintetet. Modern, elegáns külsőt kölcsönöz az egész fürdőszobának.

Bugnatese, Cascade

A kádbeömlők egyszerűen, könnyedén felszerelhetők a már meglévő csaptelep helyére, nem igényelnek semmilyen külön átépítést, átszerelvényezést.

A kádbeömlőket ugyanúgy lehet falra, vagy a kád peremére szerelni, mint az egyszerű csaptelepeket. Mi magunk dönthetjük el melyik típus tetszik, illetve melyik beszerelése a legegyszerűbb számunkra.

Léteznek olyan kádbeömlők is, melyek a fürdőkádba építhetők be. Ezeket célszerű a fürdőkád cseréjekor, azzal együtt megvásárolni, beszerelni. Mivel az ilyen típusú kádbeömlőket nem lehet minden fürdőkádba beépíteni, vásárlás előtt érdemes szakember véleményét kérni.

Bugnatese, Cascade

A kádbeömők újabb lépést jelentenek az igazi ellazító, relaxáló, felfrissítő és feltöltő fürdőzés felé, mely már otthon is megvalósítható.

Kategória: Csaptelepek | A közvetlen link.