Kaldewei fürdőkádak ezer formában

Kaldewei, Ellipso Duo Oval

Úgy gondoltuk, bemutatjuk Nektek egy kicsit közelebbről a német Kaldewei gyár fürdőkádait. Hozzáláttunk az adatgyűjtéshez, és hamar rájöttünk: nincs könnyű dolgunk! A Kaldewei palettáján ugyanis gyakorlatilag megszámlálhatatlan mennyiségű különböző méretű, formájú fürdőkádat találunk. Azért nekiveselkedünk, és reméljük, hogy sikerül felkeltenünk az érdeklődéseteket! 🙂

 

Minőség

Kaldewei, Ablage süllyesztett kád

Gyakran halljuk, hogy egy gyártó “minőségi alapanyagokból, minőségi termékeket készít”. De vajon, mit jelent ez, ha fürdőkádról van szó?Nagyon egyszerű a válasz: hosszú élettartamot és erős, sérüléseknek ellenálló felületet. A Kaldewei 3,5 mm vastagságú acéllemez fürdőkádakat készít, melyeket üvegzománcozott (rendkívül erős) felülettel lát el. Épp ezért mer a gyártó 30 év garanciát vállalni fürdőkádjaira. Tény, hogy a Kaldewei termékeinél lényegesen olcsóbbak is kaphatók, de tartósabb, strapabíróbb nem sok akad! Ha belegondolunk, hogy egy beépített fürdőkádat nem feltétlen szeretnénk 10 évente kicserélni, akkor egyértelműen a hosszabb élettartamot szavatoló acéllemez kádat érdemes választani. (Az akrill kádak nagy hátránya az acéllemez kádakkal szemben, hogy sokkal sérülékenyebbek, és az elszíneződéseknek, vízkőnek is sokkal kevésbé ellenállók.)

Kád típusok

A legtöbb gyártó igyekszik termékpalettáján felsorakoztatni mindenféle típusú kádat. A Kaldewei is így van ezzel, hozzátéve, hogy úttörőként hozza ki évről- évre az újdonságokat. Természetesen megtalálható fürdőkád kínálatukban a hagyományos beépíthető kád, sarokkádak, süllyeszthető kádak, szabadon álló fürdőkádak. Mindezek kapaszkodóval és anélkül, fejpárnával, vagy néküle, egy- és két személyes változatban.

Kaldewei, Classic Duo Oval

Formák

Kaldewei, Duo Oval

A formák felsorolásánál muszáj azt mondani, hogy a teljesség igénye nélkül írunk, hiszen, (szó szerint) felsorolhatatlan a Kaldewei kádak forma választéka! A hagyományosnak számító téglalap alakúaktól kezdve az egészen extrém nagyságú, szinte teljesen kerek kádakig MINDEN forma megtalálható a kínálatukban. Vannak szögletes kádak éles sarkokkal, élekkel, és ugyanezek egészen lekerekített sarkokkal, élekkel. Olyan kád is van, mely aszimmetrikus: az egyik végén lekerekített, a másikon éles sarkok vannak. Az aszimmetrikus forma a sarokkádaknál is megtalálható: vannak olyan szögletes kádak, melyeknek a belső élei is egészen szögletesek, és vannak olyan szögletes Kaldewei fürdőkádak, melyek belső formája egészen ovális, egyetlen tompa él fut körbe. Vannak ovális kádak, sőt, 5-, 6-, és nyolc szögletű fürdőkádak is! Emellett vannak egészen extravagáns külső- , vagy épp belső kialakítású fürdőkádak. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a Kaldewei kádakat a fehéren kívül törtfehér, fekete, és piros színben is választhatjuk.

Okoskádak

Kaldewei

A Kaldewei kádak beépített színterápiás lámpákkal, és szintén beépített zenelejátszóval is rendelhetők. A színterápia segít a fürdés közbeni ellazulásban, a spa élmény megteremtésében. A zenelejátszó pedig egyszerűen működtethető akár egy mobiltelefonról, számítógépről vagy tabletről. Segítségével nemcsak halljuk a zenét, hanem érezzük is a víz rezgése által.

Az az igazság, hogy hosszan dicsérhetnénk még a Kaldewei fürdőkádakat, mert valóban megérdemlik… és lehet, hogy ezt meg is tesszük még egy, két, … alkalommal! 🙂

Kategória: Fürdőkádak | A közvetlen link.