Kaldewei- különleges fürdőkádak

Sokszor előkerült már írásainkban a Kaldewei acéllemez fürdőkád gyártó. Nem véletlenül: az egyik legkiválóbb minőséget képviselik a fürdőkád piacon. A Kaldewei az egyetlen olyan fürdőkád gyártó, mely 30 év garanciát ad termékeire. Ez kimagaslónak számít. Az ok pedig a sajátos gyártási technológiában, a kivételes felületkezelésben keresendő. A Kaldewei világelső az acéllemez kádak gyártását célzó technológiák fejlesztésében, alkalmazásában. A Kaldewei 100 éve gyárt fürdőkádakat és világszerte a piacvezető gyártók között van.

Kaldewei, Mega Duo Oval

Technológia

A Kaldewei hitvallása szerint: termékei kiváló minősége és hosszú élettartama a kivételes és természetes alapanyagokon múlik. A két fő alkotórész: az acél és üveg. Mindkettő évszázadok óta használt természetes anyag. Az acél a szilárdságot, a szívósságot, a robusztusságot jelenti. Az üveg pedig rendkívül jól ellenáll a kémiai vagy termikus stressznek, és kiváló megjelenést biztosít. A Kaldewei különleges, saját fejlesztésű acél zománca ötvözi a robusztus acélt valamint a kemény üveget, és elválaszthatatlan kötést alkot. Fontos tudni azt is, hogy a Kaldewei által használt bevonat egy saját fejlesztésű, egyedülálló acél zománc, mely egy olvasztó kemencében, speciális technológiával kerül fel a Kaldewei fürdőkádakra. Tökéletes, hézag- és illesztésmentes felületet alkotva. A fürdőkádak felülete rendkívül ellenálló, gyönyörű hófehér és higiénikus lesz a speciális zománc bevonatnak köszönhetően.

Különleges formák

A tartósság, hosszú élettartam mellett a Kaldewei fürdőkádak fontos tulajdonsága még az egyediség. A “hagyományos” szó nem szerepel a német gyártó szótárában. Szerepel viszont helyette: a különleges, az egyedi, a modern, az exkluzív, a kivételes és még sok egyéb, pozitív jelentéssel bíró jelző. És ez nem túlzás! Több, mint 150 különböző fürdőkád szerepel a Kaldewei kínálatában.

Természetesen vannak beépíthető és szabadon álló fürdőkádat, vannak egy- és két személyesek, egészen kicsi, mini fürdőkádak, és hatalmas kádak, sarokkádak. Ami igazán különleges, az a hihetetlen formaválaszték:

vannak egészen szögletes fürdőkádak,

trapéz formájúak,

kívül szögletes, belül oválisak,

kívül- belül oválisak,

teljesen lekerekítettek,

Kaldewei, Lava Black

aszimmetrikus szögletesek,

majdnem teljesen kerek fürdőkádak,

egyik oldalon szögletes, másikon lekerekítettek,

egyetlen sarkán lekerekítettek,

öt- és hatszögletűek,

félkörívesek,

félköríves aszimmetrikusak,

nyolcszögletűek.

És ez még mindig nem minden: a Kaldewei kádak (többsége) kérhető fekete változatban is, valamint beépített fény-, és hangtechnikával, hogy a fürdőzés ne csak a tisztálkodásról szóljon, hanem egy valódi, otthoni spa-élmény legyen.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőkádak, ötletek | A közvetlen link.