Kis mosdósszekrények a Royotól

Sok feltételt támasztunk az ideális fürdőszoba elé: szépnek, stílusosnak kell lennie, meg kell felelnie a család valamennyi igényének, praktikusnak, jól használhatónak kell lennie és nem utolsó sorban könnyen tisztántarthatónak. Fürdőszoba építésénél, vagy nagyobb átalakításnál azon vagyunk, hogy az új fürdőnk minden kritériumnak megfeleljen. Ez mindig nagy kihívás. De talán akkor a legnagyobb, ha kicsi a rendelkezésünkre álló hely, és nincs lehetőség bővítésre. Ebben az esetben rendkívül jól meg kell fontolni, hogy miből mekkorát veszünk, és mit hogyan helyezzünk el. Sajnos, még így is előfordulhat, hogy kompromisszumokra kényszerülünk.

A Royo Group fürdőszobabútorainak megalkotásánál gondolt a kis fürdőszobák tulajdonosaira is. Egészen kicsi mosdós szekrényeket is kínál, ráadásul bebizonyítja, hogy kis helyen is lehet praktikus tároló helyeket kialakítani. A mosdóknál az egyik legjobb “trükk”, hogy a csapot oldalról helyezi el. Így a mosdó sokkal kényelmesebben használható, teljes értékűvé válik.

A kis méretű mosdós szekrényeknél különösen fontos a jó helykihasználás. A Royo a kis szekrényeihez is kínál fiókrendezőket, illetve a polcok magassága igényekre szabottan változtatható. A Royo kis méretű fürdőszoba szekrényei között vannak egészen kicsik, keskenyek, és vannak olyanok is, amelyek kissé szélesebbek és van egy kis rakodó felületük a mosdó mellett. Színek és stílusok tekintetében is igen nagy mozgásteret biztosít a spanyol gyár. A hagyományosnak mondható hófehértől egészen a feketéig, a természetes színek rengeteg árnyalatát megtalálhatjuk  kínálatukban csillogó és matt felülettel egyaránt.

A Royo emellett a kis méretű mosdó+szekrény kombinációihoz is kínál tükröket. Szabadon válogathatunk a keretes és keret nélküli, világítással ellátott, vagy anélküli tükrök közül, ahogyan a formák közül is: kerek, szögletes, lekerekített, stb.

Mindegy hogy kis, vagy nagy fürdőszobát szeretnénk berendezni, a Royo Group kínálatában biztosan megtaláljuk a legmegfelelőbb bútorokat hozzá.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, Mosdók | A közvetlen link.