Komplett fürdőszobai kollekciók a Wellistől

Egyre többen választják fürdőszoba építése, átépítése esetén a gyártók által létrehozott komplett fürdőszobai kollekciókat. Több szempontból is érthető ez a döntés: egyrészt, hatalmas segítség, ha már a tervezésnél láthatjuk, milyen lesz a kész fürdőszoba, így elkerülhetőek az esetleges kellemetlen meglepetések. Másrészt, nem mindenki olyan szerencsés, hogy kifinomult szépérzékkel és kellő kreativitással rendelkezzen, pedig mindkettő elengedhetetlen ha az akarjuk, igazán szemet gyönyörködtető fürdőszobát alkossunk meg.

Másokhoz hasonlóan a Wellis is felismerte ezt a vásárlói igényt, és mindjárt 6 komplett kollekciót is összeállított termékeiből. Mutatjuk valamennyit. 🙂

 

Moments 

A Moments kollekció a fekete-fehérre hangolt, modern design alapjaira épül. Az Arezzo Black szabadonálló fürdőkádnak köszönhetően csak épp annyi sötét színt mutat a kollekció, amennyi megtöri és kiegyensúlyozza a fehér “hatalmát”. A szögletes Elois dupla mosdó és a hozzá illeszkedő szekrény remekül kiegészíti a  lekerekített fürdőkádat és a Clement kerekded WC-t, bidét. A Moments kollekció a Clement sorozatból alapvetően a perem nélküli változatot tartalmazza, amely sokkal higiénikusabb, könnyebben tisztítható, mint a peremes verzió. A kollekció komplett zuhany megoldást is kínál: Astro zuhanyfallal, SMC zuhanytálcával és Glam termosztátos zuhanypanellel. Emellett további szekrények, tükör és egyéb kiegészítők is kérhetők hozzá.

White Magic

A White Magic kollekció a minimál design letisztultságát adja vissza, a fürdőszoba örök értékű alapszínével, a fehérrel. A hatalmas, szabadon álló Oval kád tökéletes kiegészítője a Nina mosdó és szekrény kombináció, valamint, a szintén fehér, Rundo csaptelep. A White Magic kollekció dupla mosdót kínál, hozzá tartozó tükörrel, de természetesen egyes mosdóval is kérhető.

Moonshine

Míg a White Magic kollekció központi eleme a hatalmas, gyönyörű fürdőkád, addig a Moonshine kollekció a Scorpio zuhanykabinnal, az SMC zuhanytálcával, a Mariner Black zuhanypanellel együtt hozza létre a tökéletes középpontot: a zuhanyzót. A zuhanypanel a tökéletes zuhanyélményért három funkcióval (esőztető fejzuhany, kézitus, hátmasszázs) rendelkezik, az egyszerű kezelést pedig a termosztátos csaptelep garantálja. Tökéletes kiegészítője a zuhanyzónak a Rose pultra ültethető porcelán mosdó, valamint a Ditte álló WC és bidé. A hab pedig a Moonshine kollekció tortáján a Rodos fürdőszobai okos tükör, amely nem csupán Led világítással, hanem páramentesítő funkcióval, háromszorosan nagyító tükörbetéttel, valamint óra- és hőmérséklet kijelzéssel teszi még komfortosabbá a fürdőszobában eltöltött időt.

Glamour

A Glamour kollekció minden egyes darabja és kiegészítője a csillogásról szól. A központi elem az Oval szabadon álló kád, a sárgaréz Via csapteleppel, és az edzett üveggel ellátott Quadrum zuhanykabin, Mariner Silver zuhanypanellel. Tökéletes kiegészítői a fő elemeknek a Clement fali WC és bidé, a Capri sorozat minőségi fürdőszobai kiegészítői, valamint a Pico tükör, led világítással. A Glamour kollekció olyan fenséges összhangot nyújt, amely minden Hölgy vágya.

Luna

A Luna kollekció a legmodernebb városi környezetet tükrözi. Minden elemében friss, fiatalos, stílusos. A Sierra szabadon álló kád és a Quadrum zuhanykabin a Mariner Silver zuhanypanellel minden igényt kielégítő funkciót és letisztult, kifinomult miliőt eredményez. A Poppy pultra ültethető mosdó gyönyörűen követi a kád ívét, és ezt az összhangot erősíti a Clement perem nélküli fali WC és bidé is. A Luna kollekció is tartalmaz tükröt, egész pontosan a Canaria tükrös szekrényt, amely szintén led világítással rendelkezik.

Nature

A Nature kollekció valóban a természetbe vezet vissza minket a letisztult, egyszerű design-nak köszönhetően. Mágnesként vonzza a tekintetünket a Sierra szabadon álló kád a Via csapteleppel, de még így is hamar felfigyelhetünk a Vincenzo zuhanykabinra és a Napoli zuhanypanelre. A Napoli 2×50 fúvókás hidromasszázzsal, kézi- és esőztetős fejzuhannyal garantálja a maximális zuhanyélményt. A Nature kollekció dupla Elois mosdóval és hozzájuk tartozó szekrényekkel egészül ki, valamint kerek Pico, led világításos tükröt kínál hozzá a Wellis.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobabútorok, Komplett fürdőszobák, ötletek | A közvetlen link.