Konyhai csapok a Trestől

A leggyakrabban használt csap a háztartásokban minden bizonnyal a konyhai. Éppen ezért különösképp fontos, hogy kifogástalan minőségűt válasszunk. A Tres csaptelepeit nemcsak a legjobb minőségű alapanyagok használata jellemzi, hanem a maximális mérnöki precizitás, és a makulátlan, egyedi design is. A spanyol cég semmit nem bíz a véletlenre: több, mint 3.000 különböző csapmodellt készít, és kínál a vásárlóknak Európa szerte. Tekintsük át – nagyvonalakban – kínálatukat!

A Tres – a vásárlók szerteágazó igényeit figyelembe véve – a legegyszerűbb, mondjuk úgy, alap konyhai csapoktól a szuper modern érintésmentes, elektronikus vezérlésű csapokig mindenfélét kínál. A legegyszerűbb csapjaira is jellemző a kiváló anyagok használata, ennek köszönhetően pedig, a hosszú élettartam. Nem véletlenül vállal a spanyol cég 5 év garanciát termékeire! Az eredeti, sajátos design fontos szempont a Tresnél, így az alap kétgombos csapok is egyediek, különlegesek.

A Tres konyhai csapjai falra szerelhető, és álló verzióban is elérhetők. A legtöbb típusnál több magasság közül választhatnak a vásárlók, ami azért is rendkívül praktikus, hiszen a mosogató tálca mélységéhez célszerű igazítani a csap magasságát. Sokan részesítik előnyben a konyhában azokat a csapokat, melyeknek flexibilis, vagy kihúzható része is van. Természetesen a Tres az Ő igényeikre is gondolva, számtalan ilyen típust kínál.

A másik vonzó tulajdonsága a Tres konyhai csapjainak – a technikai sokszínűség és praktikum mellett – a színválaszték. Az acél mellett a legtöbb csap matt fekete, matt fehér, matt arany és króm színben is kapható. De vannak antikolt hatású réz, és arany színű csapok is. Stílusban is minden igényt kielégítő palettával rendelkezik a Tres. A barokkos, díszes csapoktól, a minimál designt képviselő csapokon keresztül egészen az ultra modern szenzoros (érintésmentes) csapokig terjed a kínálatuk. A Tres csapjai nemcsak a fürdőszobában állják meg a helyüket, hanem a konyhában is!

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Csaptelepek, Felújítás | A közvetlen link.