Különleges fahatású dekorok az Eliostól

Évek óta tartják vezető helyüket a legkeresettebb burkolat típusok között a fahatású padlólapok és csempék. A cél: minél természet közelebbivé varázsolni az otthonokat, közösségi tereket. Ehhez a törekvéshez tökéletes választás a fahatású burkolat. Élethű erezet mintázatával, természetes színeivel meghitté varázsolja a lakás bármelyik helyiségét. Az Elios úttörőként, az elsők között hozta létre saját fahatású burkolatait, ügyelve a megfelelő stílusválaszték kialakítására is. A hajópadlóra, parkettára, vagy épp kopott hatású fapadlóra megszólalásig hasonlító kerámia lapok extra kopásállósággal bírnak és így extrém hosszú élettartammal számolhatunk. Több fahatású padlólapjuk akár kültérben is burkolható, hiszen víz és fagyálló. Emellett az Elios különleges dekorokat is szép számmal alkotott fahatású csempéihez, padlólapjaihoz.

Az Elios a dekorok megalkotásánál két fontos célt tartott szem előtt:

  1.  Minél szélesebb árupalettát akart kialakítani.
  2.  Minél nagyobb választási lehetőséget szeretett volna kínálni a vásárlóknak, hogy kedvükre alakíthassák ki, egyedi igényeik szerint saját lakókörnyezetüket.

Mindkét célt sikeresen teljesítette az olasz cég. Nehéz lenne másik olyan gyártót találni a piacon, amely ekkora választékkal (méret, szín, stílus) rendelkezik és hozzá ennyi különböző dekort kínál. És még valami, amit nem győzünk elégszer hangsúlyozni, ha az Eliosról van szó: garantált a kiváló minőség!

Egyáltalán nem esünk túlzásba, amikor az Elios hatalmas dekorlap kínálatáról beszélünk. A klasszikus mozaik dekorok mellett megtaláljuk a keskeny csíkos, különböző színekkel variáló dekorlapokat, több méretben és színben. Emellett háromszög mintás, csík- és nyom mintás, motívumos és inda mintás dekorokat is találunk, természetesen az alap csempéhez, padlólaphoz illeszkedő színben. A variációk száma végtelen és csak az igényeink szabhatnak neki határt. Az Eliosnak köszönhetően könnyedén alakíthatjuk otthonunkat egyszerre természet közelivé, meghitté és a saját stílusunknak maximálisan megfelelővé.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék | A közvetlen link.