Különleges mosdók a Wellis kínálatából

Vajon tudjátok-e, mi az, amit a legtöbbet használunk egy fürdőszobában? Eláruljuk: a mosdó. A mindennapjaink szerves része, épp ezért rendkívül fontos, hogy kényelmesen használható, kiválóan funkcionáló, az igényeinket maximálisan kielégítő mosdót találjunk. De ez ma már alap, vagy mondjuk úgy: nem elég. Legalább ilyen fontos az is, hogy a mosdónk szép legyen, a fürdőszoba éke. Ebben segíthet a Wellis. A magyar gyártó elképesztő választékban kínál prémium minőségű szanitereket, köztük mosdókat. Öntött műmárvány és porcelán mosdó is szerepel a termékpalettájukon. De nem ez az egyetlen, amiben választást kínálnak…

Pultra ültethető és beépített mosdók

A Wellis pultra ültethető mosdói különleges megjelenésükkel vonzzák a tekintetet. Rendkívüli formák, extra vékony kivitel varázsolja elegánssá a mosdókat, melyek a fehér mellett fekete és kívül fekete, belül fehér változatban is kaphatók. A beépített mosdók általában öntött műmárványból, míg a pultra ültethetők porcelánból készülnek. Vannak dupla és szimpla mosdók és egészen kis méretű kézmosók. A méretválaszték is igazán figyelemre méltó, hiszen a legkisebb 60 cm-es mosdóktól egészen az előkelően hatalmas 135 cm-esig terjed a kínálat. Az öntött műmárvány beépített mosdók karcálló és foltálló felülettel rendelkeznek. A pultra ültethető mosdók matt és fényes felülettel is kaphatók.

Szabadon álló és fali mosdók 

A szabadon álló Pillar mosdók dekoratív talapzatuknak, kerek formájuknak köszönhetően lenyűgözően elegánsak. Matt fehér és fekete felülettel kaphatók. Elhelyezhetők közvetlenül fal mellett, és így falra szerelt csapteleppel használhatók, vagy szabadon álló csaptelep esetén a fürdőszoba bármely pontjára telepíthetők. A Wellis falra szerelhető porcelán mosdóira is illik a “különleges” jelző. A Violet és Freesia mosdók mély kialakításúak és a hagyományostól eltérő formájukkal vonzzák a tekintetet. A Santorini aprócska kézmosó (mindössze 375x185x90 cm) sajátos, hosszúkás kialakításának köszönhetően akár a legkisebb helyiségben is tökéletesen elfér. Jobbos és balos kivitelben egyaránt kapható.

A Wellis azon gyártók közé tartozik, amelyek ügyesen balaszíroznak ár/érték arány tekintetében. A termékeik pedig kiváló minőséget képviselnek, így hosszútávú megoldást jelentenek.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Mosdók, ötletek, Tippek | A közvetlen link.