Lenyűgöző “Shale” burkolatok az Improntától

Tökéletes természetesség, vagy természetes tökéletesség? Az Impronta Shale burkolatait szemlélve joggal merülhet fel bennünk ez a kérdés. Az olasz gyártó világelső az innovatív gyártási technológiák felfedezésében, alkalmazásában, valamint az új trendek megalkotásában. A Shale is minden bizonnyal követőkre talál majd, és nem csupán a vásárlók, de a gyártók körében is. A burkolatcsalád elképesztő hitelességgel adja vissza a természet színeit, azok eredeti szépségével és erejével együtt.

 

Lágy, mégis erős színek, díszítetlen, mégis karakteres megjelenés- ezek az ellentmondások is hozzájárulnak, hogy a Shale burkolatok létrehozzák a klasszikus harmóniát, mely minden otthonnak jól áll. Az Impronta viszont még ennél is többet ad: burkolatai 9 és 20 mm-es vastagságban is megvásárolhatók, ezzel biztosítva, hogy nem csupán a lakóépületekben használhatók biztonsággal, hanem nagy igénybevételnek kitett helyeken is (pl: irodák, szállodák, éttermek, kórházak, repülőterek, üzletek).

A legtöbb burkolatához hasonlóan az Impronta a Shale járólapokat és csempéket is olyan speciális bevonattal látta el, mely ellenállóvá teszi a kémiai hatásoknak, szennyeződéseknek és csúszásmentességet biztosít. Emiatt teljes biztonsággal használhatók fürdőszobák, konyhák, medencék, szaunák környezetének burkolásához. Fontos megemlíteni, hogy kül-és beltérben egyaránt burkolahatók a Shale lapok, hiszen fagyálló változatban is kaphatók.

A 6 csodálatos természetes színben elérhető Shale burkolatok mellett szól az is, hogy elképesztő méretválasztékban kaphatók. 10 méretből választhatunk a 100 x 300 mm-es kis lapoktól, a 800 x 1600 mm-es óriás lapokig. A variálási lehetőségek száma végtelen, csak a fantáziánk szab határt. A kő természetes szépségét, letisztult eleganciáját, határozott erejét, mégis ölelő lágyságát varázsolja az otthonokba az Impronta Shale burkolata.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Füdrőszoba design | A közvetlen link.