Lézergravírozott zuhanykabinok

Nehéz eligazodni a legfrissebb fürdőszoba trendek között, hiszen az antik hatású, vintage-stílustól a színes, modernen át, a klasszikus fehérig gyakorlatilag minden divatban van! Sőt, a natúr fa használati tárgyakat, bútorokat, kiegészítőket alkalmazó skandináv stílus is hódít. A legfontosabb, hogy az ízlésünknek megfelelő és a fürdőszobánkhoz illő stílust válasszunk. Ha  pedig úgy szeretnénk a meglévő fürdőszobánkat feldobni, egyedivé varázsolni, hogy az ne járjon komolyabb anyagi teherrel, nagyobb bontással, átépítéssel, mégis hatásos legyen, akkor ajánljuk figyelmetekbe a lézergravírozott zuhanykabinokat.

Mi a lengyel Radaway gyár zuhanykabinjait ajánljuk figyelmetekbe. Sok éves tapasztalatunk alapján állíthatjuk, nincs az a “zuhanykabin-probléma“, amit ők ne tudnának megoldani. Amellett, hogy a méretre gyártás nagymesterei, a zuhanykabinok lézergravírozásában is élen járnak. Nemcsak meglévő mintákkal dolgoznak- bár, abból is szép számmal akad kínálatunkban- hanem saját képeket, grafikákat is képesek a zuhanykabinra applikálni. Így varázsolják akár a legegyszerűbb zuhanykabint is egyedivé.

A Radaway által alkalmazott technikáról fontos tudni, hogy a gravírozott minta mindig a zuhanykabin külső oldalára kerül. Az üveg így nem veszít a kezelt biztonsági üveg tulajdonságaiból és könnyen tisztán tartható marad. (A védőbevonat mindig a zuhanykabin belső oldalán van.) Azt mindenképp fontos tudni és betartani, hogy a zuhanykabint csakis speciális, erre a célra készült tisztítószerrel szabad takarítani! Más vegyszerek sérülést okozhatnak az üveg bevonatán: mattíthatják, karcolhatják, és tönkre tehetik a fém alkatrészeket: rozsdásodást, mattulást idézhetnek elő! A Radaway saját készítésű zuhany tisztítószerei nyújthatják a legjobb, legbiztonságosabb megoldást.

A Radaway 18 különböző stílusú mintát ajánl vásárlóinak, melyek közül már eleve nehéz a választás. 🙂 Emellett saját mintát is tervezhetünk, és kérhetjük annak a zuhanykabinra applikálását, hogy a zuhanykabinunk valóban eredeti, és egyedi legyen. Ráadásul a lézergravírozás elérhető átlátszó, Ultra Clear, barna és grafit üvegeken is. A Radaway lézergravírozott zuhanykabinjairól mindent megtudhattok a Bóna Fürdőszoba Áruházban. 🙂

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Zuhanykabinok | A közvetlen link.