Masszázskádak

Néhány éve még luxusnak számított az otthoni pezsgőfürdő, vagy a hidromasszázs kád. Mára azonban sokan felismerték a hidromasszázsban rejlő pozitív élettani és gyógyító hatásokat, így egyre többen választják otthonukba ezt a kádtípust. Ezzel együtt rendkívül dinamikus mértékben nőtt a gyártók hidromasszázs kád kínálata. Természetesen a technika is folyamatosan fejlődik, mindig újabb és újabb lehetőségeket kínálva a vásárlóknak.

Kolpa San, Gaia

Egyszerűtől a high-tech-ig

A technikai szempontból legegyszerűbbnek számító pezsgőfürdős kádak ma már nem túl keresettek, de természetesen még lehet ilyen típusokat kapni. Nagy előnyük, hogy minimális technikával működnek, így a hibalehetőség is kicsi. A legtöbb hidromasszázs kád pezsgőfürdő- és masszázsrendszerrel is el van látva. Rengeteg típus létezik! Vannak olyan hidromasszázs kádak, melyek az alap pezsgőfürdő- és masszázsrendszer mellett speciális hát-, láb- vagy oldalsó masszázsrendszerrel is kérhetők. Vannak olyanok, melyeknél egyedi igényeknek megfelelően bővíthető a kádtest felszereltsége. Vannak olyan hidromasszázs kádak, melyek csupán néhány fúvókával rendelkeznek, és vannak olyanok, melyekbe több, mint 20 fúvóka van beépítve. Csakis igényeinken múlik, hogy milyen típust választunk.

Fényterápia

A pezsgőfürdő- és hidromasszázsrendszer sok típusnál kiegészíthető víz alatti fényterápiás rendszerrel is. A színterápiás világítás a hangulatunknak megfelelően beállítható, ezzel tovább fokozva a nyugtató hatást és a relaxációs élményt. És, hogy egy fárasztó nap végén az ellazulás maximális legyen, vannak olyan hirdomasszázs kádak, melyek beépített FM rádióval, vagy zene lejátszóval rendelkeznek. Az egyszerű kezelhetőség érdekében távirányítóval, vagy érintőpanellel irányíthatjuk a különböző funkciókat. Sőt, akad olyan kádtípus is, melynek zenelejátszóját akár a mobilunkról, vagy tabletről is vezérelhetjük.  

Maximális kényelem

A legtöbb hidromasszázs kád úgy van kialakítva, hogy kényelmesen el lehessen benne helyezkedni: akár az átlagosnál magasabb, vagy kissé molettebb fürdőző is ellazulhasson a számára legkényelmesebb módon. A kényelmet szolgálja, hogy a legtöbb hidromasszázs kád vagy már eleve nyaktámasszal, vagy párnácskával kapható, vagy külön megvásárolható hozzá ez a kiegészítő. Ha pedig nem egyedül szeretnénk élvezi a pezsgőfürdő és a hidromasszázs kellemes, ellazító hatását, akkor választhatunk dupla kádat, vagy olyan sarokkádat, melynek kialakítása lehetővé teszi, hogy egyszerre ketten használják.

Fő a biztonság

Sokan tartanak attól, hogy a hidromasszázs kádak finom mechanikája, bonyolult vezérlése sérülékeny és komoly karbantartás igényel a hétköznapokban, ami sok időbe kerülhet. Ez azonban nem így van! A legtöbb hidromasszázs kád teljes egészében önműködő, használat után nemcsak leereszti a vizet, de van olyan típus is, amelynek automata kiszárító rendszere gondoskodik róla, hogy a fürdőzés után a csőrendszerben ne maradjon pangó víz. Vannak olyan hidromasszázsrendszerek, melyek ózonos vízfertőtlenítéssel elpusztítják a baktériumokat a fürdővízben, még biztonságosabbá téve ezáltal a pihentető perceket. A vízhőfoktartó rendszerrel ellátott hidromasszázs kádaknak rendkívül jó a hőszigetelő képessége, ezáltal kevesebb meleg víz utántöltést igényelnek, így energiát takarítanak meg. Emellett a vízhőfoktartó rendszer jelentősen megnöveli a kádban eltölthető relaxációs idő.

A pezsgőfürdő- és hidromasszázs rendkívül jó hatással van az emberi szervezetre és a lélekre! Ilyen pozitív hatás például, hogy nyugtatja a testet, frissíti a szellemet, enyhíti a fájdalmakat. Emellett szabályozza a keringést, növeli az ellenálló képességet, és lerövidíti a regenerálódás idejét is. S ha mindezt a saját otthonunkban, nyugodt körülmények között, a “magunk módján” élvezhetjük, akkor a hatás még inkább érezhető lesz!

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Fürdőkádak, Masszázskádak | A közvetlen link.