Miért válaszd a Bónát?

Építkezés, felújítás megkezdése előtt 4 nagyon fontos dolgot kell végiggondolni:

  • Pontosan meg kell határozni, hogy mi a cél. Milyen végeredményre várunk/ számítunk?
  • Mennyit tudunk, akarunk áldozni az építkezésre, felújításra?
  • Megtaláltuk-e a megfelelő kivitelezőt, szakembert?
  • Megvan-e a “boltunk”? Az a hely, ahol megbízhatóan mindent be tudunk szerezni?

A cél meghatározása

Egyszerűnek tűnik, de nem az. Rengeteg döntést kell meghozni. Segítségünkre lehet az internet, ahol jó ötleteket szerezhetünk, de a legfontosabb mégis, hogy keressünk egy üzletet, ahol a saját szemünkkel láthatunk mindent. Egyszerűen azért, mert a kép, amit a számítógépünkön látunk, csalóka lehet. A valóságban egész másként festhetnek a színek, textúrák, mint a képeken. Arról nem is beszélve, hogy a fürdőszoba áruházban bóklászva, nézelődve, újabb és újabb ötletekre bukkanhatunk.

Ahhoz, hogy el tudjuk képzelni, milyen lesz az új fürdőszobánk, vagy az új csempe a konyhában, esetleg a nappali új burkolata, nagy segítség lehet a 3D-s terv. Egy ilyen terv elkészítése alapvetően nem túl bonyolult, mégis azt javasoljuk, hogy szakemberrel végeztessük el. A jó, hiteles 3D-s terv elkészítése a helyszíni felméréssel kezdődik. (Egy üzletben ülve, nagyjából megadott számok alapján nem lehet hiteles tervet készíteni!) Biztosak lehetünk abban, hogy a szakember mindenre gondol, a legapróbb részletekre is rákérdez, így a kész terv, szinte ugyanúgy fog kinézni, ahogy a végeredmény a megvalósítás után.

A “piszkos anyagiak”

Sajnos sokszor (a legtöbbször) gátat szab a fantáziánk szárnyalásának a pénz. Nagyon fontos, hogy a legelején tisztán lássuk: mennyit tudunk az építkezésre, átalakításra költeni. Azt is meg kell határoznunk, hogy a rendelkezésünkre álló összegből mennyit szánunk anyagbeszerzésre és mennyit munkadíjakra, engedélyekre, egyéb kiadásokra. Ezen a ponton sajnos, sokan elbizonytalanodnak, vagy fel is adják. Pedig nem szabad! Keresni kell egy megbízható üzletet, szakértő eladókkal. Az ilyen, tapasztalt szakemberek, tanácsaikkal sokat segíthetnek a spórolásban! Ráadásul anélkül, hogy komolyabb kompromisszumra kényszerülnénk. (De vigyázat! Sajnos sok helyen inkább a “lehúzásra játszanak”, mint a valódi segítségnyújtás!)

Fontos a jó szakember

Nagyon fontos, hogy a szakemberek közül olyat válasszunk, akit ismerünk, leinformálható és rendelkezik referenciákkal. Legyünk óvatosak azokkal, akik túl rövid (irreálisnak tűnő) határidővel vállalják a munkát, illetve azokkal akik, túl sok előleget kérnek. A szakember választásban is segítségünkre lehet egy jó üzlet. A szakáruházak (nem azok, ahol – szó szerint- mindent lehet kapni, de az eladók nem tudnak válaszolni a kérdéseinkre), általában ismernek jó, megbízható szakembereket.

10 üzlet helyett, inkább 1

Nem viccelünk! Miért körbe-körbe rohangálni a városban, ha egyetlen helyen beszerezhetünk mindent, amire szükségünk lehet? Ráadásul, az anyagiakat tekintve is elgondolkodtató, hiszen, lehet, hogy néhány száz forintot spórolunk, de az idő, amit az utazással töltünk, és a benzinköltség bőven el is viszi. Arról nem beszélve, hogy ha egy termék egy kicsivel drágább, a másik pedig olcsóbb, akkor gyakorlatilag a pénzünknél vagyunk.

Szempont lehet az is az üzlet választásnál, hogy tudnak-e segíteni a kiszállításban, esetleg vállalnak-e ütemezett kiszállítást, ami a legjobb, legkényelmesebb a számunkra. Emellett azon is érdemes eltöprengni, hogy ha egy helyen veszünk meg mindent, akkor az üzletben mindent egymáshoz illeszthetünk, meggyőződhetünk róla, hogy valóban jól döntöttünk.

A Bóna Fürdőszoba Áruház mindezt tudja.

Szakképzett eladóink készségesen segítenek, és hasznos tanácsokkal szolgálnak vásárlóink számára.

Aki nálunk vásárol, annak ingyenesen elvégezzük a helyszíni felmérést és elkészítjük a 3D-s látványtervet.

Szükség esetén segítünk a házhoz szállításban, raktározásban, ütemezett kiszállításban.

Minden egy helyen megtalálható, amire csak szükség lehet burkolásnál, fürdőszoba építésnél, átalakításnál.

Több évtizedes szakmai tapasztalat, széles áruválaszték, szakképzett eladók, és minden, amire a fürdőszobában, vagy burkolásnál szükség lehet egy helyen – a Bónában.

Kategória: 3D-s látványterv, Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, ötletek, Szolgáltatások | A közvetlen link.