Modern design a Bugnatesetől

A Bugnatese kiváló választás. Nemcsak azért, mert 70 éves szakmai tapasztalat áll valamennyi termékük mögött (bár, ez sem elhanyagolható tény!), hanem azért is, mert a világ minden táján egyet jelent a nevük a minőséggel. Az olasz gyártó az egyik legnagyobb kínálatot felvonultató cég a fürdőszobai- és konyhai csaptelepek terén. Hatalmas stílus-, méret- és színválasztékuknak köszönhetően gyakorlatilag megszámlálhatatlan mennyiségű fürdőszobai- és konyhai csapot, kádtöltőt és zuhanycsapot kínálnak.

 

A hagyományos és klasszikus csapok mellett olyan különlegességek is megtalálhatók termékpalettájukon, mint a vintage, barokk stílusú és kristályos csapok. A “modern” is egészen új értelmet nyer a Buganatese felfogása szerint. A modern csap számukra nem csak egyféle, nem csupán a minimál design egyszerű, letisztult elemei hordozza. A modern forma a Bugnatese felfogása szerint egyet jelent a karakterességgel. A végletekig leegyszerűsített, precíz vonalakkal dolgozó, lehengerlően kristálytiszta minimál design mellett a “modern” égisze alatt megfér a különleges és az abszolút kerek is.

A Bugnatese a különlegességet is másképp értelmezi. Egészen hétköznapinak tűnő csapokat varázsol rendhagyóvá például egy extra gombbal, egy extrém elrendezéssel, vagy épp a szögletes és kerekded formák ötvözésével. A kerek pedig minden ízében kerek. Sehol egy szeglet, egy él, vagy bármi, ami ellentmondhatna a csodás íveknek és finom hajlatoknak.
A Bugnatese zsenije épp ebben rejlik: úgy alkot egymástól teljesen eltérő megjelenésű csapokat, hogy azok mégis elférnek egyetlen “címke” alatt: modern. Az olasz gyártó így biztosítja számunkra a választás szabadságát.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Csaptelepek, Füdrőszoba design, Konyhai csaptelepek | A közvetlen link.