Perem nélküli WC-k a Wellistől

A perem nélküli, azaz “rimless” WC-k ma már sokkal inkább számítanak alap elvárásnak, mint luxusnak. Sok olyan pozitív tulajdonságuk van, amelyek miatt hamar tért hódítottak hagyományos társaikkal szemben. A könnyebb tisztántartás mellett, fontos szempont a víztakarékosság, a higiénia és az is, hogy kevesebb tisztítószer használatát igénylik. A Wellis mindezt szem előtt tartva hozta létre WC-kínálatát, melyben álló, fali és monoblokkos WC-k egyaránt szerepelnek, természetesen mind “rimless” változatban.

 

Fali WC-k

A Wellis perem nélküli WC-iről általánosságban elmondható, hogy a csészék precíz formatervezésének, speciális kialakításának köszönhetően öblítéskor az örvényszerűen körbeáramló víz a WC teljes belső felületét tisztává varázsolja, méghozzá kifröccsenés nélkül. Jó tudni, hogy a fali WC-k rejtett rögzítéssel készülnek. Ez azt jelenti, hogy a szaniter felületén csak egyetlen apró rögzítési pont látható. Ez – az esztétikai szempontokon túl – könnyebb, higiénikusabb tisztítást tesz lehetővé. A Wellis fali WC-i rejtett tartállyal kaphatók, melyekhez több, különböző stílusú, és méretű nyomógomb, vagy panel kérhető.

Álló és monoblokkos WC-k

A Wellis álló és monoblokkos perem nélküli WC-i mind mélyöblítésűek, és rendkívül víztakarékosak. Sőt, a monoblokkos WC-k mindegyike 4-6 literes, két vízmennyiséges öblítéssel készül. Valamennyi Wellis WC-hez kínál a gyártó ülőkét. A “Slim Seat”, azaz vékony ülőkék mindegyike tökéletesen illeszkedik a hozzá tartozó WC-hez. A vékony ülőkék kényelmes használatot és elegáns megjelenést biztosítanak. Minden WC ülőke “Soft Close”, azaz lecsapódásmentes technológiával készül, a maximális biztonság kedvéért. Emellett valamennyi ülőke könnyen eltávolítható, “Quick Release” szerelvénnyel ellátott. Ez a megoldás a könnyű telepítésen kívül, a takarítást is nagyban leegyszerűsíti, hiszen a zsanérok eltávolítása nélkül, egy mozdulattal leemelhető az ülőke, és ugyanilyen könnyedén vissza is helyezhető. És még egy ok, amiért érdemes a Wellis perem nélküli WC-it választani: nemcsak a klasszikus fehér színben, hanem matt feketében is elérhetők.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, ötletek, WC-k | A közvetlen link.