Polis Tex burkolatok

Burkolat design terén évek óta vezető pozíciót tölt be a természetközeliség. A fa- és kő hatású burkolatok messze a legkeresettebbek. A Polis nem követője, hanem diktálója az új trendeknek. Ennek megfelelően elsők között alkotta meg a saját fa- és kő hatású burkolatcsaládjait. Az olasz gyártó azonban nem elégszik meg azzal, ami bármelyik másik gyártónál is fellelhető. Csakis a maximális egyediség és a legkiválóbb minőség felel meg a Polis elvárásainak. Ennek a szigorú követelményrendszernek a következménye, hogy a Polis termékek mindig egyediek és stílusosak. A Tex burkolatcsalád például kimagaslik a padlólapok méret választékának tekintetében. Emellett a különleges dekorok is erősítik a Tex egyéniségét. Nézzük részletesen!

 

Burkolatok

Első ránézésre gondolhatnánk, hogy a Tex csempéje, a 3 alapszínével nem nyújt semmi pluszt. De ha egy kicsit jobban szemügyre vesszük, akkor rögtön láthatjuk, hogy mindhárom alapszín 3 különböző struktúrával kapható. A különböző alapok együttes használata – akár egy színen belül is – remek lehetőséget rejt az egyedi miliő kialakítására. Teljesen természetes, hogy a padlólapok alapszíne illeszkedik a csempe színeihez. A padlólapok 5, a természetben is előforduló kő színekben kaphatók. A szürke 5 árnyalatában. Hatalmas mozgásteret ad az egyediség kialakítására az, hogy a járólapok 6 különböző méretben állnak rendelkezésre. A 30×60 cm-estől egészen a 60×120-asig, vagy a 90×90-es óriás lapokig.

Dekorok

Egyértelműen a dekorok teszik fel a pontot az “i”-re a Tex burkolatcsaládjánál. Az önmagában decens, visszafogottan elegáns, minimál design-t követő Tex burkolatok a dekorok segítségével válnak azzá, amire hivatottak: modern úttörőkké. A finom eleganciához párosítják a kimért, precíz geometriai formákat, egy új egységet létrehozva. A végeredmény: modern, fiatalos, stílusos miliő.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design, Kültéri burkolatok | A közvetlen link.