Polis Tex burkolatok

Az olasz csempe- és padlólap gyártás világszerte híres. Az olasz burkolóanyagok kiváló minőségűek, hosszú élettartamúak és design szempontjából is iránymutatók. Nem véletlenül. Az olasz burkolatgyártók között találunk olyanokat, amelyek már több évtizedes múltra tekintenek vissza. Ilyen például a Modenai központú Polis Ceramiche, mely már több, mint 40 éves múlttal rendelkezik. A gyár teljes mértékben modern, automatizált, és környezetbarát folyamatokkal dolgozik. Termékei pedig vitathatatlanul a legmagasabb minőséget képviselik és trend- formálók.

Polis, Tex

A Polis termékei egyediek. Épp ezért nem tudjuk és nem is lehet semmihez hasonlítani a Polis burkolatokat. Csempéik, padlólapjaik kifinomult stílusjegyeket hozdoznak. Letisztult vonalak és időtálló, egyedi design jellemzi termékeiket. A Polis fontosnak tartja a természetközeliség megőrzését. Épp ezért burkolatai a lehető legélethűbben adják vissza a természetben fellelhető színeket, formákat. Előszeretettel alkalmazzák burkolataiknál a föld színeket. Fahatású padlólapjaik pedig szinte eredetiben adják vissza a fa természetes erezetét, szépségét, színeit.

A Polis több, mint 30 különböző stílusú burkolatcsaládot kínál. A hagyományos, olaszos mintázatokat megjelenítő csempe- és burkolatok mellett kifejezetten széles választékban kínál fa- és kőhatású burkolatokat. A kőhatású burkolatok készítésénél kizárólag a természetben is előforduló színeket alkalmaznak. Persze nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő dekorokra és kiegészítőkre is. Az egyik legszebb kőhatású burkolat családjuk a Tex. A Polis maximalizmusát jellemzi, hogy a padlólap 5 alapszínéből 6 különböző méretű laptípus kapható. A 4 alap csempe szín mellett pedig 4 különböző dekort kínál a Polis. A mozaik, rombusz és a hatszög mintás mellett, 3D-s dekorcsempe is kapható. Természetesen valamennyi dekorcsempe színben illeszkedik az alapcsempéhez és a padlólap színekhez. És ez csak egyetlen példa a Polis elképesztő kínálatából.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design | A közvetlen link.