Praktikus társ a fürdőben: a kádparaván

A zuhanyozás gyors, és takarékos megoldás a napi tisztálkodásra. De az igazi “ínyencek” pontosan tudják, hogy a kádfürdőzés milyen ellazító, nyugtató, kényeztető érzés. Főleg akkor, ha utána nem kell az egész fürdőszobát feltörölni a kifröccsent víz miatt. Ebben nyújt segítséget a kádparaván. Vagy fogalmazzunk inkább úgy: nélkülözhetetlen társunk lehet a fürdőszobában a kádparaván, főként ha gyerekek is aktívan használják a fürdőkádat. 

 

A gyerekek számára igazi kikapcsolódás lehet a nap végén egy alapos lubickolás. Persze, ilyenkor mi, szülők is engedékenyebbek vagyunk, és belefér mindig egy kis játék. Hogy ennek ne bosszankodás, és hosszas takarítás legyen a vége, kádparavánt érdemes beépíteni. Szerencsére a gyártók is komolyan veszik ezt az igényt, és mindenféle fürdőkádhoz kínálnak kádparavánt. És valóban, az egészen egyszerű oldallaptól kezdve, sok egyéb lehetőséget kínálnak. Vannak harmonikaszerűen behajthatók, vannak olyan kádparavánok, melyeknél a fix rész mellett egy ki-, vagy befelé nyíló ajtó is van, vannak íves kádparavánok, és toló- vagy dupla tolóajtósak is. Valóban, minden fürdőkádhoz, minden egyéni igényhez könnyedén megtalálhatjuk a legmegfelelőbb megoldást.

Méretek szempontjából is nagy mozgásteret kapunk a gyártóktól. A 60 cm-es, egyszerű, keskeny üvegfalaktól egészen a 160 cm-es komplex kádparaván rendszerig terjed a lehetőségek köre. Választhatunk króm, fekete, fehér, arany, vagy bronz színű szerelvények közül, attól függően, melyik illeszkedik jobban a fürdőszobánk miliőjébe. Választhatunk törölközőtartós kádparavánt, de akár teljes mértékben a saját ízlésünkre, igényeinkre is igazíttathatjuk kádparavánunkat. A Radaway például az egyedi méretezés mellett még arra is lehetőséget ad, hogy barna vagy grafit színű színezett üveggel kérjük a kádparavánunkat. Sőt, akár lézergravírozott, vagy print nyomással készült egyedi mintát is kérhetünk rá.

Fontos tudni, hogy bármelyik, minőségi termékeket kínáló gyártó kádparavánját is választjuk, maximális biztonságban leszünk (ahogyan gyermekeink is), hiszen ezek a kádparavánok biztonsági edzett üvegből készülnek. Több gyártó terméke is kérhető EasyClean vízlepergető bevonattal, amely könnyűvé varázsolja a kádparaván tisztántartását. Emellett azonban fontos tudni, hogy a kádparavánok élettartamának megőrzéséhez nagyban hozzájárulhatunk, ha csakis a kifejezetten erre a célra készült tisztítószereket alkalmazzuk. Több gyártó is kínál ilyen kímélő, mégis hatékony tisztítószereket, melyeket természetesen a kádparavánokkal együtt megtaláltok a Bónában.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Fürdőszobai kiegészítők, Kádparavánok, ötletek | A közvetlen link.