Progetto Baucer burkolatok

Ismét bővült a kínálatunk! Mostantól megvásárolhatjátok nálunk a Progetto Baucer burkolóit. Az olasz cég mintegy 30 év része a hagyományos európai burkolatgyártásnak. Termékeit világszerte keresik és szeretik a vásárlók kimagasló minősége és tartóssága miatt. A Progetto Baucer kül- és beltéri járólapokat és csempéket egyaránt kínál. Katalógusukban megtalálhatók a mai trendeknek megfelelő cement-, fa- és kő hatású burkolatok, de egészen egyedi stílusban. Ugyanez az egyediség mondható el a dekorcsempéikről is. De tekintsük át egy kicsit részletesebben a Progetto Baucer termékskáláját!

Fa-, kő-, márvány hatású burkolatok

A Progetto Baucer fa hatású burkolatai tökéletesen jelenítik meg a természetes erezet mintát a járólapokon. De ennél még többet is tudnak: hitelesen adják vissza  a fa melegségének érzését, ezáltal tökéletes összhatást érnek el. A fa hatású padlólapok (Canada, Carinzia, Cervinia, Cortina, Laguna, Nativa) 4 természetes színben, több méretben, kül- és beltéri változatban is kaphatók. 

A természetben előforduló színek hű másait jelenítik meg a kő- és márvány hatású padlólapok is. A Progetto Baucer ezeknél a típusoknál is odafigyel a tökéletességre: a márvány mintázat és a kő struktúráltsága biztosítja a természetességet. Valamennyi kő- (Ardesia, Bernina, Isere, Merano, Pietre Italiane, Porto Vecchio, Quarry, Time Stone, Zermatt) és márvány (Marmi) hatású padlólap több színben és méretben is elérhető, kül-és beltéri változatban is.

Extrém szépségek
A Progetto Baucer nem csupán követi az éppen aktuális burkolat trendeket, hanem újításaival formálja is. “Metal” burkolatcsaládja a legjobb példa erre. A kő erejét és természetességét ötvözi a fém fényességével, patinájával. Az eredmény: lenyűgözően egyedi miliő. A Metal burkolatok 5 színben, megannyi különböző méretben és csodás, egyedi dekorokkal kaphatók. Ugyanez elmondható a Progetto Baucer cement hatású burkolatairól is, kiegészítve azzal, hogy a dekorok között nem csupán a hagyományos vidéki olasz stílust idéző lapok bukkannak fel, hanem modern stílusú dekorok is. A hagyományos cement lapokat idéző burkolatok (Athena, Cementina, Materie, Mia, New Factory, Planet, Resort, Sostanza, Unique, Urbis) szintén elérhetők kül- és beltéri változatban. Valamennyi padlólap csúszásgátló és foltálló bevonattal rendelkezik.

Csodás dekorok

Ahogy már említettük, a Progetto Baucer nagy hangsúlyt fektet az egyediségre. Ennek eléréséhez az egyik legkézenfekvőbb út a dekorokon át vezet. Az olasz gyártó nemcsak tudja ezt, de rendkívül ügyesen használja is. Dekor kínálata egyedülálló: mozaik, mintás mozaik, 3D-s dekorok, texturált felületű, mintás és fémesen csillogó felületű dekorok is szerepelnek a kínálatában. És, hogy kinek ajánljuk a Progetto Baucer burkolatokat? Mindenkinek. Azoknak, akik a letisztult, minimál design hívei. Azoknak, akik az eleganciát kedvelik. Azoknak, akik az aktuális trendeknek megfelelő burkolatokat keresik. Azoknak, akik az egyszerűség hívei és azoknak is, akik az extravaganciát szeretik.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Burkolás, Burkolat, Dekorcsempék, Füdrőszoba design, Kültéri burkolatok | A közvetlen link.