Bóna Fürdőszoba Áruház

Progetto Baucer burkolatok

Ismét bővült a kínálatunk! Mostantól megvásárolhatjátok nálunk a Progetto Baucer burkolóit. Az olasz cég mintegy 30 év része a hagyományos európai burkolatgyártásnak. Termékeit világszerte keresik és szeretik a vásárlók kimagasló minősége és tartóssága miatt. A Progetto Baucer kül- és beltéri járólapokat és csempéket egyaránt kínál. Katalógusukban megtalálhatók a mai trendeknek megfelelő cement-, fa- és kő hatású burkolatok, de egészen egyedi stílusban. Ugyanez az egyediség mondható el a dekorcsempéikről is. De tekintsük át egy kicsit részletesebben a Progetto Baucer termékskáláját!

Fa-, kő-, márvány hatású burkolatok

A Progetto Baucer fa hatású burkolatai tökéletesen jelenítik meg a természetes erezet mintát a járólapokon. De ennél még többet is tudnak: hitelesen adják vissza  a fa melegségének érzését, ezáltal tökéletes összhatást érnek el. A fa hatású padlólapok (Canada, Carinzia, Cervinia, Cortina, Laguna, Nativa) 4 természetes színben, több méretben, kül- és beltéri változatban is kaphatók. 

A természetben előforduló színek hű másait jelenítik meg a kő- és márvány hatású padlólapok is. A Progetto Baucer ezeknél a típusoknál is odafigyel a tökéletességre: a márvány mintázat és a kő struktúráltsága biztosítja a természetességet. Valamennyi kő- (Ardesia, Bernina, Isere, Merano, Pietre Italiane, Porto Vecchio, Quarry, Time Stone, Zermatt) és márvány (Marmi) hatású padlólap több színben és méretben is elérhető, kül-és beltéri változatban is.

Extrém szépségek
A Progetto Baucer nem csupán követi az éppen aktuális burkolat trendeket, hanem újításaival formálja is. “Metal” burkolatcsaládja a legjobb példa erre. A kő erejét és természetességét ötvözi a fém fényességével, patinájával. Az eredmény: lenyűgözően egyedi miliő. A Metal burkolatok 5 színben, megannyi különböző méretben és csodás, egyedi dekorokkal kaphatók. Ugyanez elmondható a Progetto Baucer cement hatású burkolatairól is, kiegészítve azzal, hogy a dekorok között nem csupán a hagyományos vidéki olasz stílust idéző lapok bukkannak fel, hanem modern stílusú dekorok is. A hagyományos cement lapokat idéző burkolatok (Athena, Cementina, Materie, Mia, New Factory, Planet, Resort, Sostanza, Unique, Urbis) szintén elérhetők kül- és beltéri változatban. Valamennyi padlólap csúszásgátló és foltálló bevonattal rendelkezik.

Csodás dekorok

Ahogy már említettük, a Progetto Baucer nagy hangsúlyt fektet az egyediségre. Ennek eléréséhez az egyik legkézenfekvőbb út a dekorokon át vezet. Az olasz gyártó nemcsak tudja ezt, de rendkívül ügyesen használja is. Dekor kínálata egyedülálló: mozaik, mintás mozaik, 3D-s dekorok, texturált felületű, mintás és fémesen csillogó felületű dekorok is szerepelnek a kínálatában. És, hogy kinek ajánljuk a Progetto Baucer burkolatokat? Mindenkinek. Azoknak, akik a letisztult, minimál design hívei. Azoknak, akik az eleganciát kedvelik. Azoknak, akik az aktuális trendeknek megfelelő burkolatokat keresik. Azoknak, akik az egyszerűség hívei és azoknak is, akik az extravaganciát szeretik.

Exit mobile version