Pultra ültethető mosdók a Duravittól

A Duravit az egyik legnagyobb szaniterkínálatot felvonultató gyártó a világon. Gyakorlatilag nincs olyan, amit ne találnánk meg palettájukon. A szaniterek mellett fürdőszobai kiegészítőket, bútorokat is széles választékban kínálnak. A Duravit azonban a mennyiség mellett a minőségre is nagy hangsúlyt fektet. Termékei mind kiváló minőségű alapanyagokból, több évtizedes szakmai tapasztalattal és a mindenkori design trendeket szem előtt tartva, vagy még inkább azokat diktálva, készülnek.

 

Nézzük a mosdókat! Több, mint 100 különböző mosdót kínál a Duravit, ráadásul majdnem mind több méretben is kapható. Az egészen kicsi kézmosóktól a hatalmas egyszemélyes, vagy a két medencés dupla mosdókig mindent megtalálunk a kínálatukban. A hagyományosnak nevezhető, falra szerelt verziók mellett vannak álló, pultba süllyeszthető, konzolra ültethető és bútorral kombinált mosdóik, valamint pultra ültethetők. Most ez utóbbi típuson keresztül mutatjuk be, milyen sokrétű a Duravit mosdókínálata, mind stílus-, mind forma választék tekintetében.

Luv: Északi elegancia

A Luv sorozat ötvözi az északi minimalizmust és az időtlen eleganciát. A finom formák szigorú geometriát követnek. A Luv mosdókat pontos, tiszta, kifinomult vonalak és élek határozzák meg. Gyakorlatilag úgy festenek, mint egy vízzel töltött tál. Ezt a múltat idéző, romantikus képet erősíti a Luv sorozatra jellemző minimalizmus és a kézmosó speciális anyaga, a DuraCeram® is. Ez az anyag teszi lehetővé, hogy vékony, mégis rendkívül erős legyen a mosdó, valamint felel a precíz, pontos élekért. A Luv mosdók a klasszikus fehér mellett kaphatók matt fehér, szürke és homok színben is.

Vero Air: Időtlen geometria

A Duravit így fogalmaz: “ A tiszta geometria tiszta eleganciát teremt.” Nos, a Luv sorozat mosdóival szemben, a Vero Air valóban épp a határozottságával, erőt sugárzó, robosztus külsejével hódít. A klasszikus, téglalap alakú forma lehetőséget kínál a mérnöki pontosságú, precíz tervezésre, kivitelezésre, a tökéletes arányok megalkotására. A szögletes karakteresség ezzel a pontossággal ötvözve lenyűgöző, modern mosdókat eredményez.

DuraSquare: Modern elegancia

A DuraSquare mosdóinak nem titkolt célja, hogy összehangolja a nyilvánvaló ellentmondásokat és egységet képezve belőlük, létrehozzon egy teljesen egyedi, modern és gyönyörű kollekciót. Négyszögletes formája ellenére a Durasquare az egyik leglégiesebb, legfinomabb vonalvezetésű mosdó. Vékony, de ellenálló anyaga miatt rendkívül tartós. Pontos, precíz tervezése ellenére is megtartja játékosságát.

X-Large: Egyediség felsőfokon

A Duravit X-Large sorozata a szögletes forma stílusos individualizmusát tükrözi. Az egyszerű forma, pontos vonalvezetés és az elegancia hármasa teszi az X-Large sorozatot az egyik legkedveltebbé a vásárlók körében. Speciális kialakítású, mély mosdó medencéjének köszönhetően akár közvetlenül a tükör alá is helyezhető, nem kell visszacsapódástól tartani. Ráadásul a pultra ültethető mosdók minden erényével bír: kényelmes méretű tároló hely áll rendelkezésre, az alatta lévő fiókok, szekrények pedig maximálisan kihasználhatók.

Cape Cod: Végtelen szabadság

A Cape Cod talán az egyik legkiemelkedőbb a Duravit mosdó sorozataiból. A sorozaton belül is 3 különböző forma közül választhatunk: kerek, négyzet- és háromszög alakú lekerekített. Valamennyi Cape Cod mosdó a Duravit saját fejlesztésű, innovatív anyagából készül. Ez az anyag, a DuraCeram® teszi lehetővé, hogy olyan pontos éleket és formákat alkossanak meg, amelyek a Cape Cod mosdók egyediségét biztosítják. A hamisítatlan, tiszta tengerparti hangulathoz elengedhetetlen a könnyed elegancia és a végtelen szabadság, melyet a Cape Cod biztosít fürdőszobánk számára.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőszobai szaniterek, Mosdók | A közvetlen link.