Radaway kádparavánok

Ugye, mennyire utáljuk, amikor “úszik” a fürdőszoba a zuhanyzás, fürdés közben kicsapódó víztől?! Milyen kellemetlen a reggeli rohanás kellős közepén belelépni zoknis/harisnyás lábbal a vízbe… Ráadásul a plusz munka sem hiányzik, sem a feszített tempójú reggeleken, sem este, a pihenésre szánt percekben. Nem is tudjuk, kire haragudjunk ilyenkor… A gyerekre, mert nem tud vigyázni? A zuhanyfüggönyre, mert nem képes a fürdőkádon belül elvezetni rendesen a vizet? Vagy magunkra, mert nem találtunk még egy végleges és mindenki számára kielégítő megoldást? Pedig van egy nagyon egyszerű megoldás: a kádparaván. Kádparaván gyártás terén pedig az egyik legkiemelkedőbb gyártó a Radaway. Kádparavánjaik kiváló minőségű, tartós anyagokból készülnek, épp ezért, ha közülük választunk biztosak lehetünk benne, hogy hosszú távú megoldást találtunk. A Radaway emellett mestere az egyedi méretek, igények kielégítésének is.

Fél- és teljes kádparavánok

A kádparaván nemcsak azért kiváló megoldás, mert minden vizet a helyén tart: a kádban, hanem azért is, mert mindenhová egyszerűen felszerelhető. Ráadásul rengeteg féle megoldás létezik, hogy mindenki megtalálja az igényeihez és fürdőszobájához leginkább illőt. Választhatunk faltól falig érő teljes kádparavánt, melynek egyik fele nyitható, lengőajtóval ellátott, vagy tolóajtós. Vannak olyan kádparavánok, melyek a kád feléig takarnak. Ezek különösen akkor praktikusak, ha fürdésre is gyakran használjuk a kádat. A fél-paraván egyszerűbbé teszi a kádból ki- és az oda beszállást. Ugyanakkor a zuhany felőli részen tökéletesen visszavezeti a vizet a kádba. Vannak olyan kádparavánok, melyek közvetlenül a kád szélére építhetők, vannak olyanok, melyeket a falhoz lehet rögzíteni, és vannak olyanok, amelyek kombináltan szerelhetők.

Toló-, nyíló-, lengőajtó és a többiek

Fontos szempont lehet még, különösen kisebb fürdőszoba esetén, az is, hogy a kádparaván mozdítható, ne fixen rögzített legyen. Erre is többféle megoldás létezik. A legegyszerűbb az egy szárnyas lengőajtós kivitel. Ezek között találhatunk olyanokat is, amelyek egészen a falra ki- vagy behajthatók. Így, ha éppen nincs szükség rájuk, teljesen el tudjuk “tüntetni” az útból. Vannak szimpla- és dupla tolóajtós kádparavánok, egy-és kétszárnyúak, és fixen rögzítettek. Lehet kapni több részben, harmonikaszerűen behajtogatható kádparavánt is. Sőt, vannak egészen speciális kádparavánok, például ívesek, amelyek tökéletesen illeszkednek a sarokkádakhoz. De a Radaway készít kádparavánokat egyedi igény szerint, méretre is.

Átlátszó és színezett üveg

A Radaway kádparavánjai erős, edzett üveggel készülnek, és valamennyit Easy Clean vízlepergető bevonattal látják el, hogy még egyszerűbbé tegyék a tisztítást. Ráadásul a Radaway választást kínál az üveg színét illetően is. Az egyszerű, átlátszó mellett kádparavánjai rendelhetők több színárnyalatban is (grafit, barna, Fabrik, UltraClear, ShowerGuard). És, ha mindez nem lenne elég, a Radaway saját gyártású tisztítószereket is kínál kádparavánjaihoz, zuhanykabinjaihoz, melyek kíméletesek a speciálisan kezelt üvegfelületekkel, de kíméletlenül elbánnak a vízkő-, szappanlerakódásokkal, és más szennyeződésekkel.

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Kádparavánok, ötletek | A közvetlen link.