Ravak Formy fürdőszobai koncepciók

Van, aki imád prospektusokat böngészni, üzletekben nézelődni, ötleteket gyűjteni, és maga szereti elemenként összerakni a fürdőszobáját. Viszont egyre többen részesítik előnyben a komplett koncepciókat, melyekkel biztosra mehetnek. Fürdőszoba esetén a teljes koncepció megvásárlásának legnagyobb előnyei: a maximális illeszkedés és a tökéletes harmónia. Egyre több gyártó ismeri fel a komplett koncepciók iránti igényt és szélesíti ebben az irányban is palettáját.

Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb, fürdőszobai berendezéseket gyártó cége, a Ravak, is felismerte ezt a vásárlói igényt. A cseh cég által kínált fürdőszobai koncepciókra jellemző a letisztult vonalvezetés, különleges formák, modern megoldások alkalmazása. A Formy 1 és 2 komplett fürdőszobai koncepció minden meghatározó elemet tartalmaz, amire szükségünk lehet a fürdőszobában: mosdó, fürdőkád, mosdópult, fürdőszobabútor, tükör.

A különleges formájú, pultra építhető Formy mosdók speciális kialakításuknak köszönhetően kényelmes kézmosást tesznek lehetővé a víz szerte fröcskölése nélkül. A koncepció mosdópultja speciális kezelésnek és védőrétegnek köszönhetően maximálisan ellenáll a víz, pára okozta kihívásnak. A Formy mosdópultok két modern formában: lap, és L alakban kaphatók, 3 különböző méretben és 3 színben: lakkozott fehér, tölgy és sötét dió. A mosdópult kényelmes mérete miatt hatalmas, szabadon felhasználható felületet kapunk, így könnyen elhelyezhetjük valamennyi szükséges pipere holminkat. 

A Ravak a Formy fürdőkádak kialakításánál is fontos szempontként kezelte a kényelem és a modern stílus ötvözését. Az akril, mint alapanyag sok jó tulajdonsággal rendelkezik: könnyen formálható, ellenálló, nem porózus felületű, könnyen tisztítható, javítható, stb. Mindezen jó tulajdonságok mellett a Formy koncepció fürdőkádai rendkívül praktikusak, hiszen aszimmetrikus és íves kialakításuknak köszönhetően bőven van hely a kényelmes fürdőzésre. Ráadásul magunk dönthetjük el, hogy a kádat elő- és oldallappal látjuk le, mesterséges kő vagy burkolólappal körül burkoljuk, vagy speciális kád bútorlappal vesszük körül.

   

A Ravak Formy koncepciójához természetesen a fürdőszobabútor és egyéb kiegészítők is hozzá tartoznak, amelyek nélkül elképzelhetetlen lenne a tökéletes összhang és harmónia létrehozása a fürdőszobában. A mosdó alatti fiókos szekrényke színben és méretben tökéletesen passzol a mosdópulthoz, ahogyan a faliszekrény is. A Formy koncepciókhoz kínált tükör, a tökéletes összhang érdekében, szintén követi a mosdópult méretét.

Ha biztos megoldást keresünk a fürdőszobánk miliőjének megalkotására, akkor érdemes komplett megoldást választani, koncepcióban gondolkodni. 

Kategória: Bóna Fürdőszoba Áruház, Füdrőszoba design, Fürdőkádak, Fürdőszobabútorok, Mosdók, ötletek, Tippek, Tükör | A közvetlen link.